Luis Enrique, Mbappe kararı için kendini savundu

Paris Saint Germain Teknik Direktörü Luis Enrique, Kylian Mbappe'yi takımın iyiliği için Monaco maçının devre arasında oyundan aldığını söyledi. Enrique, "Er ya da geç Kylian Mbappe olmadan oynamaya alışmak zorunda kalacağız." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.03.2024 12:43 GÜNCELLEME 02.03.2024 12:46 AVRUPA LİGLERİ
Luis Enrique, Mbappe kararı için kendini savundu
Luis Enrique, Mbappe kararı için kendini savundu

Fransa Ligue 1'de 24. haftanın açılış maçında Paris Saint Germain, deplasmanda Monaco ile karşılaştı.

Golsüz tamamlanan maçta, mücadeleye ilk 11'de başlayan Kylian Mbappe devre arasında oyundan alındı.

Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan PSG Teknik Direktörü Luis Enrique, takımın iyiliği için Mbappe'yi kenara aldığını söyledi.

Luis Enrique açıklamasında, "Bu kesinlikle benim kararımdı. Çünkü er ya da geç Kylian Mbappe olmadan oynamaya alışmak zorunda kalacağız. Bu kararı takımın iyiliği için verdim." dedi.

Bu sezon Paris Saint Germain formasıyla 33 maça çıkan Kylian Mbappe, 32 kez ağları havalandırdı. Mbappe, bu maçlarda 7 asist kaydetti. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek yıldız futbolcunun Real Madrid'e transfer olması bekleniyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR