Erol Bulut'a övgü dolu sözler: Bir tavsiye verebilseydim...

İngiltere Championship ekibi Cardiff City Teknik Direktörü Erol Bulut'a, takımın eski oyuncusu ve çalıştırıcısı Sol Bamba'dan destek geldi. Bamba, "Cardiff'in iyi bir teknik direktör bulduğunu düşünüyorum" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.03.2024 13:05 GÜNCELLEME 28.03.2024 13:05 AVRUPA LİGLERİ
Erol Bulut'a övgü dolu sözler: Bir tavsiye verebilseydim...
Erol Bulut'a övgü dolu sözler: Bir tavsiye verebilseydim...

Bir dönem ülkemizde Trabzonspor forması da giyen ve Cardiff takımında da çalıştırıcı olarak görev yapan Sol Bamba ilgi çeken açıklamalar yaptı.

Erol Bulut'un oyun tarzından da övgüyle söz eden Sol Bamba, "Cardiff'e bir tavsiye verebilecek olsaydım onu takımda tutmalarını söylerdim" ifadesini kullandı.

Bulut'un 1 yıllık sözleşmesinin uzatılması gerektiğine vurgu yapan Sol Bamba, "Bir şey inşa etmek istiyorsanız tutarlılığa sahip olmalısınız. Bu yüzden kendisiyle yeni sözleşme imzalamalarını öneririm" şeklinde konuştu.

Bu sezon başında Cardiff City'i çalıştırmaya başlayan Erol Bulut'un takımı, Championship'te topladığı 53 puanla 11'inci sırada yer alıyor.

Erol Bulut'tan övgüyle söz eden Sol Bamba bir dönem Trabzonspor forması da giymişti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR