Liverpool'a 15 milyon Euro'luk hoca

Liverpool, Sporting Lizbon'un hocası Ruben Amorim'i 1 numaralı teknik direktör adayı olarak belirledi. Amorim'in 15 milyon Euro'luk serbest kalma bedeli bulunuyor.

ABONE OL
GİRİŞ 30.03.2024 17:37 GÜNCELLEME 30.03.2024 17:37 AVRUPA LİGLERİ
Liverpool'a 15 milyon Euro'luk hoca
Liverpool'a 15 milyon Euro'luk hoca

İngiltere Premiler Lig ekiplerinden Liverpool'da teknik direktörü Jurgen Klopp sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı. 

Xabi Alonso ilk sıradaydı

Klopp sonrası yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu olurken İngiliz devinin listesinin ilk sırasında Xabi Alonso bulunuyordu. 

İsmi Avrupa'nın birçok dev kulübüyle anılan şu anda ise Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'i çalıştıran Xabi Alonso ise yeni sezonda takımdan ayrılmayacağını duyurdu. 

Amorim bir numaralı aday oldu

Telegraph'ın haberine göre  Liverpool, Xabi Alonso'nun Leverkusen'de kalma kararını vermesinin ardından Sporting Lizbon'un hocası Ruben Amorim'i 1 numaralı teknik direktör adayı olarak belirledi.

2020 yılından bu yana Sporting'i çalıştıran 39 yaşındaki hoca'nın serbest kalma bedeli ise 15 milyon Euro.

KAYNAK : Haber7
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • London 4 hafta önce Şikayet Et
    Okan buruk ve Abdullah Avcı tüm futbol dışı birikimleri ile Liverpool a Turkiye den hocalık yapabilecek kalitesizlige sahipler.
    Cevapla
  • Cihan 4 hafta önce Şikayet Et
    Kalitesizlik diyorsan Kartalı tek geçerim
    Cevapla
  • OF61 1 ay önce Şikayet Et
    liverpoolu tavsiyem abdullah avcı hoca tam sistem hocası kesin almalısınız...
    Cevapla
  • Yilmaz atik 4 hafta önce Şikayet Et
    Komisyonla gecinen , butun yapilan transferlerden sakal alan buda yetmezmiş gibi yaptığı transferler bir halta yaramayan suya sabuna dokunmayan benim aşım yanmasın diyen bukalemun adamimi alacak basarisi ney ? Trabzonu sampiyon yapmakmı? Bir tane yıldız mı yetiştirmiş neyi var ki avcı nın , okan burukla ikisi aynı
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR