Fenerbahçe'yi yendi! Yunanlar, sözleşmesini uzattı

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final'deki rakibi Olympiakos, Teknik Direktör Jose Luis Mendilibar'ın sözleşmesinin 1 yıl uzatıldığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.04.2024 11:11 GÜNCELLEME 13.04.2024 11:15 AVRUPA LİGLERİ
Fenerbahçe'yi yendi! Yunanlar, sözleşmesini uzattı
Fenerbahçe'yi yendi! Yunanlar, sözleşmesini uzattı

UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final'de Fenerbahçe ile karşılaşan Olympiakos, 3-2 kazanılan ilk maç sonrası Teknik Direktör Jose Luis Mendilibar ile sözleşme yeniledi. Yunan ekibi, Mendilibar'ın sözleşmesinin 1 yıl uzatıldığını açıkladı.

Geçtiğimiz sezon İspanyol ekibi Sevilla ile UEFA Avrupa Ligi zaferine ulaşan Jose Luis Mendilibar, 11 Şubat 2024’te Olympiakos teknik direktörlüğü görevine getirildi.

Deneyimli teknik adam, 18 Nisan Perşembe günü takımının başında Avrupa Konferans Ligi yarı finaline çıkmak için İstanbul'da Fenerbahçe karşısına çıkacak.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Keşanlı 2 hafta önce Şikayet Et
    U 19 la çıkma sebebi neydi Ali nin. Ülke puanına katkıydi dimi. Eee şimdi bu sonuç ülke puanına katki mi sağladı. Fener taraftarı ne zaman uyanacak çok merak ediyorum. İnatla bu provokatör un peşinden gidiyorlar
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Gs maçında da yabancı hakem olsun bak bakalım kim kimi yeniyor
    Cevapla
  • sagat 04 2 hafta önce Şikayet Et
    Rezil olduk yunanlara
    Cevapla
  • Fethi 2 hafta önce Şikayet Et
    Türk hakem olmadığında fener yenildi mi ? İnanmıyorum
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR