Allegri'den Kenan Yıldız övgüsü!

Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, Kenan Yıldız'ın çok iyi bir tekniği olduğunu söyledi. Allegri, "Ona harika bir kariyer diliyorum ve bizimle yaptıklarından mutluyum." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.04.2024 13:02 GÜNCELLEME 18.04.2024 13:02 AVRUPA LİGLERİ
Allegri'den Kenan Yıldız övgüsü!
Allegri'den Kenan Yıldız övgüsü!

İtalya Seire A'da yarın deplasmanda Cagliari ile karşılaşacak Juventus'ta teknik direktör Massimilano Allegri mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu.

Mücadeleye ilişkin Allegri, "Cagliari evinde altı maç kazandı ve iç sahadaki 31 puanın 23'ünü topladı. Son 15 dakikada çok fazla gol atıyorlar. Şampiyonlar Ligi'nde yer almayı hedeflediğimiz için orada oynamak zor olacak." dedi.

Kenan Yıldız'la ilgili değerlendirmelerde bulunan Allegri, milli futbolcudan övgüyle bahsetti.

Allegri açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Değerlendirmelerimizde dikkatli olmalıyız. Kenan Yıldız'ın teknik özellikleri çok iyi. Ona harika bir kariyer diliyorum ve bizimle yaptıklarından mutluyum."

Juventus formasıyla bu sezon Kenan Yıldız 32 maçta süre aldı.

18 yaşındaki oyuncu bu maçlarda 5 gol 1 asist kaydetti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR