Hakan Çalhanoğlu'dan eski milli futbolcuya övgü! "En iyisiydi"

Inter ve milli takımın yıldızı Hakan Çalhanoğlu dikkat çeken açıklamalar yaptı. Çalhanoğlu, birlikte oynadığı en iyi futbolcu sorusuna milli takımdan cevap verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.04.2024 18:21 GÜNCELLEME 18.04.2024 18:21 AVRUPA LİGLERİ
Hakan Çalhanoğlu'dan eski milli futbolcuya övgü! "En iyisiydi"
Hakan Çalhanoğlu'dan eski milli futbolcuya övgü! "En iyisiydi"

Inter'de forma giyen Hakan Çalhanoğlu, kulübün sosyal medya hesabına açıklamalar yaptı. "En"lerini sıralayan Çalhanoğlu, Kenan Yıldız'a da değindi.

Hakan Çalhanoğlu "Soyunma odasında en çok sorun çıkaran takım arkadaşların kimler?" sorusuna "Barella, Thuram ve Arnautovic" cevabını verdi.

HAKAN ÇALHANOĞLU'NDAN ARDA TURAN CEVABI

"Birlikte oynadığın en iyi futbolcu kim?" sorusunu da yanıtlayan Çalhanoğlu, "Milli takımda kaptanımız olduğu dönemde Arda Turan. Karşılaştığım en güçlü rakip ise Neymar." ifadelerini kullandı.

Milli futbolcu, "Beşe beş takım ardakaşı olarak kalede Szczesny, savunmada van Dijk, orta sahada Barella ve Mkhitaryan hücumda ise Mbappe'yi seçerdim." şeklinde konuştu.

KENAN YILDIZ SÖZLERİ

Kenan Yıldız'a övgüler yağdıran Çalhanoğlu, "Kenan çok yetenekli, çok iyi durumda ve başarıya çok aç. Birkaç yıl içerisinde Ballon d'Or'a aday olabilecek kapasitede" dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    hadi ordan ülennnn
    Cevapla
  • Hayalet 1 hafta önce Şikayet Et
    zoruna giden neydi, o soruyu Hakan'a sormuşlar sana deyil
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR