Eski yıldızlar jüri oldu! Prestijli ödülü Bellingham aldı

Laureus Dünya Spor Akademisi tarafından 2000 yılından bu yana spor dünyasının erkek ve kadınlarda en iyilerine verilen ödüller, İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlenen törende sahiplerine teslim edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.04.2024 00:05 GÜNCELLEME 23.04.2024 00:05 AVRUPA LİGLERİ
Eski yıldızlar jüri oldu! Prestijli ödülü Bellingham aldı
Eski yıldızlar jüri oldu! Prestijli ödülü Bellingham aldı

Laureus Dünya Spor Akademisi tarafından 2000 yılından bu yana spor dünyasının erkek ve kadınlarda en iyilerine verilen ödüller İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlenen törende sahiplerine teslim edildi.

Aralarında Raul Gonzalez, Alessandro Del Piero, Michael Johnson, Franz Klammer, Cafu, Francesco Totti, Mika Hakkinen, Nadia Comaneci gibi isimlerin de olduğu eski ünlü 69 sporcudan oluşan jüri, 2023 yılının en iyilerini açıkladı.

Buna göre farklı dallarda İspanyol tenisçi Rafael Nadal, ABD'li jimnastikçi Simone Biles, Real Madrid'de oynayan İngiliz futbolcu Jude Bellingham, 2023'te Kadınlar Dünya Şampiyonu olan İspanya Kadın Milli Futbol Takımı ve oyuncusu Aitana Bonmati, Avustralyalı kaykaycı Arias Trew, tekerlekli sandalyede şampiyonlukları bulunan Hollandalı tenisçi Diede de Groot ödül aldı.

Bellingham: İyi bir örnek model olmamız gerek

Gelecek vaat eden sporcu ödülünü alan Bellingham, törende yaptığı konuşmada, Barcelona'ya karşı 3-2 kazandıkları ve galibiyet golünü attığı maçla ilgili "Son 24 saat olağanüstü oldu." dedi.

Real Madrid'de takım arkadaşları, teknik heyet, yöneticiler ve taraftarlarla birlikte çok güzel bir grup olduklarını kaydeden Bellingham, Bayern Münih'e karşı oynayacakları Şampiyonlar Ligi yarı final eleme turu için de "Çok zor. Umarım formda olur ve iyi oynarız. Şu anda kariyerimde çok büyük zevk aldığım bir dönemden geçiyorum. Futbol yıldızı olmanın sorumluluk getirdiğine inanıyorum. İyi bir örnek model olmamız gerek. Mükemmel değilim ama iyi bir örnek olmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR