Arda Güler müjdesi! Real Madrid kariyerinde bir ilki yaşayacak

LaLiga'nın 32. haftasında Real Madrid deplasmanda Real Sociedad ile karşı karşıya gelecek. Real Madrid'de Arda Güler'in maça ilk 11'de başlaması bekleniyor.

ABONE OL
GİRİŞ 26.04.2024 12:29 GÜNCELLEME 26.04.2024 23:03 AVRUPA LİGLERİ
Arda Güler müjdesi! Real Madrid kariyerinde bir ilki yaşayacak
Arda Güler müjdesi! Real Madrid kariyerinde bir ilki yaşayacak

LaLiga'nın 33. haftasında Real Madrid deplasmanda Real Sociedad ile karşı karşıya gelecek. TSİ 22.00'de başlayacak olan mücadele, S Sport ekranlarından yayınlanacak.

Real Madrid'de milli futbolcumuz Arda Güler'in maça ilk 11'de başlaması bekleniyor. El Chiringuito TV'den Edu Aguirre'nin haberine göre; Real Madrid'in Real Sociedad karşısındaki muhtemel 11'i şu şekilde; 

"Kepa, Carvajal, Militao, Nacho, Fran, Modric, Tchouameni, Ceballos, Arda Güler, Joselu, Brahim Diaz."

Arda Güler, mücadeleye ilk 11'de başlaması durumunda Real Madrid kariyerine ilk kez bir LaLiga maçına ilk 11'de başlamış olacak. Milli futbolcu, Real Madrid formasıyla şimdiye dek çıktığı 7 resmi maçta 1 gol 1 asistlik performans gösterdi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • ali 1 hafta önce Şikayet Et
    niye ilk 11 de başlaması bekleniyo. ben hiç beklemiyorum. şimdiye kadar kaç kere ilk 11e aldı da şimdi alıyomuş
    Cevapla
  • Ömer Ekrem 57 1 hafta önce Şikayet Et
    birde penaltı yaptırdı ama Joselu atamadı. Arda olsa atardı. kesin
    Cevapla
  • REEL YAKLAŞIM 1 hafta önce Şikayet Et
    Reel Madrid şampiyonluğunu garantilediği için Arda yı oynatacak. Kimse kusura bakmasın Arda yı sevmeme rağmen Reel Madrid te oynayacak kapasitede değil. Basınımızın şişirmesi ile bu transfer gerçekleşti. Yine de İnşallah başarılı olur.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR