Barcelona'dan Arda Güler tepkisi!

Real Madrid'in, Real Sociedad ile oynadığı maçta ilk 11'de sahaya çıkan ve takımının tek golünü atan Arda Güler, İspanya'da gündem oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 28.04.2024 15:53 GÜNCELLEME 28.04.2024 18:01 AVRUPA LİGLERİ
Barcelona'dan Arda Güler tepkisi!
Barcelona'dan Arda Güler tepkisi!

Real Madrid'in, Real Sociedad ile oynadığı maçta ilk 11'de sahaya çıkan ve takımının tek golünü atan Arda Güler, İspanya'da gündem oldu.

Defansa Central'de yer alan habere göre, genç yıldızı sezon başında isteyen Barcelona, Arda'nın Real Sociedad karşısındaki performansına kayıtsız kalmadı.

"BU ÇOCUK BİR DAHİ"

Barcelona'nın Teknik Direktörü Xavi Hernandez'in, Arda'nın Real Sociedad maçındaki performansı sonrası, "Bu çocuk bir dahi, bizimle olmaması çok yazık." ifadelerini kullandığı kaydedildi.

ANCELOTTI'DEN UYARI

Öte yandan yine aynı sitede yer alan habere göre, Carlo Ancelotti'nin, Real Sociedad maçında sarı kart gören Arda'yı bu konuda uyardığı belirtildi.

İtalyan teknik adamın, "Bir daha itiraz etme. Bunu yapma. Henüz daha çok gençsin, bu yüzden sarı kart görme. Atılabilirsin." dediği vurgulandı.

Real Sociedad karşılaşmasında takımının tek golünü atan Arda Güler, 68. dakikada oyundan çıkmıştı.

Real Madrid'de bu sezon toplamda toplam 8 maçta 166 dkaika süre bulan Arda Güler, 2 kez gol sevinci yaşadı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • çağrıbey 2 hafta önce Şikayet Et
    arda güler türkiyenin gururu oldu daha yolun başında inşallah daha iyi olacak
    Cevapla
  • MASK 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu çocuğun geleceği yok helede Avrupa da hakeme abartılı itiraz maç esnasında arkadaşına ne yapmasını gerektiğini sözle veya işaretle göstermeye kalkarsan süpermen olsan seni iki maçta bitirirler onlar ukalalığı affetmez
    Cevapla
  • Muammer 2 hafta önce Şikayet Et
    Anladığım kadarı ile 2.ARDA Vakası yakındır diyebilirsiniz????
    Cevapla
  • Taishi 2 hafta önce Şikayet Et
    Daha çok 45 dakikalık bir oyuncu durumunda. Biraz daha güçlenmeli. Karakteri de oturmalı. Şimdiden hakemle oynamaya başlamış, arkadaşlarını da durmadan el kol ile yönlendiriyor. Daha dur bakalım.
    Cevapla
  • KANDIRALI 2 hafta önce Şikayet Et
    olay şu şekilde maçta sadece basit bir gol ve rakibe sırtı dönük aşırtma bir çalımı vardı genel olarak resmen çok vasattı sürekli top kaptırdı antrenörü daha fazla dayanamadı ikinci yarının başında oyundan aldı zaten ama genel olarak çok kötüydü.
    Cevapla
  • Antalya 1 hafta önce Şikayet Et
    Hayırdır dostum biz yanlış maç mı izledik, bence senin dediklerinin tam tersi ayrıca bu bir milli gurur ne okursaolsun bizim evladımız o azcık sahip çıksak olmaz mi
    Cevapla
  • Asfg 1 hafta önce Şikayet Et
    Onun için mi maçın adamı seçildi
    Cevapla
  • Ahmet 2 hafta önce Şikayet Et
    Sen git daha iyisini yap o zaman ,maçın oyuncusu seçildi daha ne yapacak Messi değil heralde
    Cevapla
  • Bakale 2 hafta önce Şikayet Et
    Zoruna gitmesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR