Leicester City'de Yunus Akgün belirsizliği

Leicester City ile Premier League'e çıkma başarısı gösteren Yunus Akgün'ün gelecek sezon hangi takımda olacağı belirsizliğini koruyor.

ABONE OL
GİRİŞ 01.05.2024 17:11 GÜNCELLEME 01.05.2024 17:11 AVRUPA LİGLERİ
Leicester City'de Yunus Akgün belirsizliği
Leicester City'de Yunus Akgün belirsizliği

Sezon başında satın alma opsiyonuyla birlikte Galatasaray'dan Championship ekibi Leicester City'e kiralanan ve takımıyla Premier Lig'e başarısı gösteren Yunus Akgün de sıcak gelişme yaşandı.

Leicestershire Live'ın haberine göre; Leicester City'de Yunus Akgün'ün takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini sürdürüyor. 

Haberde, Leicester Teknik Direktörü Enzo Maresca'nın Yunus Akgün'ü beğendiği ve olumlu raporlar aldığı ifade edilirken, mali yönden sıkıntı olmaması durumunda oyuncuyu kadroya katabilecekleri dile getirildi. 

Yunus Akgün, Leicester formasıyla 28 maça çıkarken, 2 gol, 3 asistlik performans sergiledi. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • net 1 hafta önce Şikayet Et
    bence iyi tecrube kazandı geri dönmeli. GS taraftarı da Tete'yi gördükten sonra Yunus'un değerini anladıklarını umuyorum.
    Cevapla
  • Doğramacı 2 hafta önce Şikayet Et
    yetenek iyi ama zeka ile birleşince kıymetli oluyor bu herkes için geçerli
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR