Premier Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!

Championship'te son hafta maçında Ipswich Town, konuk ettiği Huddersfield Town'u 2-0 yenerek ligi 2. sırada bitirdi ve lider Leicester City'nin ardından Premier Lig'e yükseldi

ABONE OL
GİRİŞ 04.05.2024 17:31 GÜNCELLEME 04.05.2024 17:31 AVRUPA LİGLERİ
Premier Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
Premier Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!

İngiltere Championship ekiplerinden Ipswich Town, Leicester City'nin ardından Premier Lig'e yükselen ikinci takım oldu.

Championship'te son hafta maçında Ipswich Town, konuk ettiği Huddersfield Town'u 2-0 yenerek ligi 2. sırada bitirdi ve lider Leicester City'nin ardından Premier Lig'e yükseldi.

Milli futbolcu Yunus Akgün'ün de formasını giydiği Leicester City, Championship'te 97 puanla ilk sırada, Ipswich Town ise 96 puanla ikinci sırada ligi tamamlandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Vatandaş61 1 hafta önce Şikayet Et
    Leicester maçı sattı, Blackburn ligde kaldı.
    Cevapla
  • Hilmi Akdeniz 1 hafta önce Şikayet Et
    Orası bizim gibi değil bizim anlayışımız böyle çünkü malesef durumlar bu şekilde. Orada maç satmak yok şampiyon oldukları için kutlamalarda alkol almislardir
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR