İngilizler duyurdu: Premier Lig devi Arda Güler'e göz koydu

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un, Real Madrid forması giyen milli futbolcu Arda Güler ile ilgilendiği aktarıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.06.2024 13:45 GÜNCELLEME 21.06.2024 14:05 AVRUPA LİGLERİ
İngilizler duyurdu: Premier Lig devi Arda Güler'e göz koydu
İngilizler duyurdu: Premier Lig devi Arda Güler'e göz koydu

A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024'te Gürcistan ile oynadığı maçta attığı golle tüm dünyada adından söz ettiren Arda Güler için sürpriz bir transfer iddiası geldi.

ARNE SLOT ONU ÇOK İSTİYOR

İngiliz basınında Team Talk'ın haberine göre, Liverpool'un, Arda Güler'i kadrosuna katmak istediği öne sürüldü. Liverpool'un yeni teknik direktörü Arne Slot'un, fırsat olması halinde 19 yaşındaki genç futbolcunun transferini istediği belirtildi.

Liverpool'un ayrıca Real Madrid'den bir diğer transfer hedefinin ise Brezilyalı hücum oyuncusu Rodrygo olduğu iddia edildi.



TEKLİFLERE KAPALI 


Milli futbolcu Arda Güler, Real Madrid'e imza sürecinde ve daha sonra yaptığı açıklamalarda kiralık olarak takımdan ayrılmayacağını söylemişti. LaLiga'da geçtiğimiz sezonun son maçlarında aldığı süreleri iyi değerlendiren genç yıldız için Real Madrid'in de gelen tekliflere görüşme dahi yapmadan kapıyı kapattığı biliniyor.

Real Madrid'de ilk yılında 12 maçta süre bulan milli futbolcu, 6 kez gol sevinci yaşadı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 25 TÜMÜ
  • SAMİ 6 gün önce Şikayet Et
    Attan inip eşeğe binmek yakışmaz...İçimizdeki kıskanç kuduruklar da çatlasın dursun.
    Cevapla
  • Fatih Ahmet 6 gün önce Şikayet Et
    Angelotti Ardayı iyi tanıyor. Arda da Real'e alıştı. Ufak ufak artan sürelerle oynar Arda. Real bir iki yıl sonra Arda için çok rahat 200-300 milyon dolar ister.
    Cevapla
  • Edem 6 gün önce Şikayet Et
    Ingiliz sadece harcamak için alir ve sonunu hazırlayarak bitirir... İngiliz gavuru bu...
    Cevapla
  • Ali 6 gün önce Şikayet Et
    Altın çocuk senden daima güzel hareketler ve güzel haberler bekliyoruz yolun açık olsun
    Cevapla
  • Stevie G 6 gün önce Şikayet Et
    Ben Ardayı fazla izleyemedim ama izlediğim kadarıyla oyun tarzı bana Liverpoollu Gerrard'ı hatırlatıyor. Fizik olarak biraz daha kalıplı olursa Premier ligde bir efsane olur. Liverpool ona, o da Liverpool'a çok yakışır bence, ama tercih kendisinin elbet.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR