Avrupa'nın peşinden koştuğu golcüyü Nuri Şahin kaptı

Avrupa'da birçok takımın yakından ilgilendiği Serhou Guirassy'yi Borussia Dortmund'un kadrosuna kattığı iddia edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.06.2024 10:39 GÜNCELLEME 27.06.2024 10:49 AVRUPA LİGLERİ
Avrupa'nın peşinden koştuğu golcüyü Nuri Şahin kaptı
Avrupa'nın peşinden koştuğu golcüyü Nuri Şahin kaptı

Stuttgart'ta forma giyen Serhaou Guirassy'nin kulübüne ayrılma kararını bildirdiği ifade edilmişti. Arsenal ve Milan'ın da peşinde olduğu futbolcu, Borussia Dortmund forması giymeye hazırlanıyor.

Fabrizio Romano'nun haberine göre Nuri Şahin'in teknik direktörlüğünü yaptığı Borussia Dortmund, futbolcuyla her konuda anlaştı. Borussia Dortmund, bu transfer için Stuttgart'a futbolcunun serbest kalma bedeli olan 17.5 milyon euroyu ödeyecek.

GUIRASSY'NİN KARNESİ

Guirassy geride bıraktığımız sezon Stuttgart formasıyla 30 maça çıktı. 28 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 30 gol ve 3 asistlik performans gösterdi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Turgut Reis 3 gün önce Şikayet Et
    Bizimkilerin havasına bakılırsa onu almaları gerekirdi. Ama neyse sezon başlayınca yine okuruz her kulvarda yine avrupa kupalarını kazanacaklarini. Yazik bu taraftarlara yalan dolan ile ne güzel idare ediliyor.
    Cevapla
  • BBB 1 gün önce Şikayet Et
    Ilk olarak bu oyuncuyu alacaz diye isim vermediler bu oyuncuyu alsaydık guzel olurdu o ayrı ama senin gibiler sadece laf olsun diye yazan çok yani boş yapmada az sabret kaliteli oyuncular gelecek sende boş yaptığını anlayacan
    Cevapla
  • yani 3 gün önce Şikayet Et
    iyi topçu
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR