Barcelona'da kafa karıştıran ayrılık haberi

Barcelona, Joao Felix, Cancelo ve Marcos Alonso'nun gelecek sezon takımda olmayacağını bildirdi. Katalan kulübü daha sonra Felix ve Cancelo'nun ayrılığıyla ilgili duyurusunu resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından kaldırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.06.2024 19:14 GÜNCELLEME 30.06.2024 19:14 AVRUPA LİGLERİ
Barcelona'da kafa karıştıran ayrılık haberi
Barcelona'da kafa karıştıran ayrılık haberi

Barcelona, Marcos Alonso, Joao Felix ve Joao Cancelo ile yollarını ayırdığını duyurdu. Sözleşmesi sona eren Alonso boşa çıkarken, Portekizli iki futbolcuyla ilgili ise beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Katalan kulübünde kiralık olarak forma giyen Felix (Atletico Madrid) ve Cancelo (Manchester City) ile ilgili açıklamalar ilginç bir şekilde geri çekildi. Barcelona, internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından Joao Felix ve Joao Cancelo'nun ayrılığıyla ilgili yaptığı duyuruyu kaldırdı.

2022 yılında Chelsea'den transfer edilen Marco Alonso, Barcelona'da 45 maç forma giydi. İspanyol sol bek takımına 3 asistlik skor katkısı sağlarken, gol atamadı.

Joao Felix geçen yaz Atletico Madrid'den kiralık olarak geldiği Barça'da 44 maçta oynadı. Portekizli yıldız 10 kez fileleleri havalandırdı, 6 da gol pası verdi.

Katanalan takımının diğer Portekizlisi Joao Cancelo ise Manchester City'den kiralanmıştı. 30 yaşındaki sağ bek 42 maçta oynadı ve 4 gol, 5 asistlik skor katkısı yaptı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR