Fenerbahçe, Juventus'a resmi teklif yapacak!

Fenerbahçe, Weston Mckennie için girişimlere başladı. Jose Mourinho'nun listesinde yer alan Amerikalı orta saha için Juventus'a resmi teklif götürelecek.

ABONE OL
GİRİŞ 02.07.2024 21:25 GÜNCELLEME 02.07.2024 21:28 AVRUPA LİGLERİ
Fenerbahçe, Juventus'a resmi teklif yapacak!
Fenerbahçe, Juventus'a resmi teklif yapacak!

Fenerbahçe'de Transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-lacivertliler bir süredir listesinde bulunan ve Thiago Motta'nın kadroda düşünmediği Weston Mckennie için düğmeye bastı.

FENERBAHÇE'NİN RAKİBİ TOTTENHAM

Fenerbahçe Weston Mckennie için harekete geçti. Sarı-lacivertliler, 25 yaşındaki orta saha için Juventus'a resmi teklif yapacak. Masada ayrıca Tottenham'ın 18 milyon euroyu bulan bir teklifi de var.

Weston Mckkenie geçen sezon Juventus formasını 38 maçta giydi. ABD'li futbolcu bu karşılaşmalarda 10 asistlik performans sergiledi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Dİ MARİA 1 gün önce Şikayet Et
    Juventus'un tamamını alsa yine şampiyon olamazlar. Çünkü 2010-2011 kupası iade edilmemişken Trabzonspor'un âhı Federasyonu da asla ömür boyu mutlu etmeyecek, Fenerbahçe'yi de. Verin şu adamların teneke parçasını. UEFA onları çağırdı şampiyonaya sizi değil...
    Cevapla
  • Mert hakan 1 gün önce Şikayet Et
    Alayına Osayi yeter
    Cevapla
  • FB12 1 gün önce Şikayet Et
    Seçim boyunca Türkiye’ye gelmez denilen isimler gelecek dediniz. Hepsi sırf seçimi kazanmak içinmiş zaten Aziz Yıldırım Mourinho demese onu da gidip almayacaktınız. Millet Lewandowski, Lukaku, Sörloth beklerken gündeme gelen isimler En-Nesyri, El Kaabi ve bu Ndombili’yi andıran Amerikalı.
    Cevapla
  • misafir 1 gün önce Şikayet Et
    hiç top oynayacak yip yok. uzun süre yatmış bir hali var.. fenere uyar.. fener böyle işe yaramayacak tipleri sever .
    Cevapla
  • Alexde souza 1 gün önce Şikayet Et
    Yıldız oyuncular alamaz ali koç ile sayın acun nerede 3.sınıf çöp oyuncu var onu alırlar siz bırakın rüya kadro kurmayı yıldız oyuncular dan randevu bile alamazsınız bırakın gidin
    Cevapla
  • Fenerbahçe 2 gün önce Şikayet Et
    Biraz dombili gibi bir tipi var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR