Acun Ilıcalı, Barcelona iddiasını resmen doğruladı

Championship ekibi Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Barcelona'nın da peşinde olduğu öne sürülen takımın yıldızı Jaden Philogene hakkında konuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 03.07.2024 17:18 GÜNCELLEME 03.07.2024 17:18 AVRUPA LİGLERİ
Acun Ilıcalı, Barcelona iddiasını resmen doğruladı
Acun Ilıcalı, Barcelona iddiasını resmen doğruladı

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Barcelona ile de adı anılan takımın yıldızı Jaden Philogene'e ilgi olduğunu doğruladı.

İngiliz basınından talkSport'a açıklamalarda bulunan Ilıcalı, İngiliz ekibinin yıldızı Jaden Philogene için Barcelona, Everton ve West Ham United'ın devrede olduğu yönündeki iddialara cevap verdi.

ILICALI: JADEN GİTMEK İSTİYORSA ONA KARIŞAMAYIZ

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada Jaden Philogene'e ilgi olduğunu doğruladı. Ilıcalı açıklamasında, "Teklifler var. Bana göre, bir oyuncu giderse, bu yolun sonu değildir. Oyuncularımdan herhangi birini, onları zorlayarak kariyerlerini veya ruh hallerini asla mahvetmek istemem çünkü bir sözleşme var. Jaden hareket etmek istiyorsa ve bir yere gitmek istiyorsa, buna çok fazla karışamayız çünkü bu onun hayatı." ifadelerini kullandı.

Philogene, Aston Villa'dan 5 milyon sterlinlik bir bonservis bedeliyle transfer olduğu Hull City'de 33 maça çıktı. 22 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 12 gol ve 6 asistlik performans gösterdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Reisx 2 gün önce Şikayet Et
    Peki neden FB ye en azından bir sezonluk kiralık göndermiyorsun? Hani hepimiz FB yiz ya
    Cevapla
  • Misafir 2 gün önce Şikayet Et
    acunnnn Fenerbahçeye getir o kadar iyi ise
    Cevapla
  • Misafir 2 gün önce Şikayet Et
    Adam kim
    Cevapla
  • Misafir 3 gün önce Şikayet Et
    madem o kadar iyi futbolcu fenere getirsene
    Cevapla
  • fahri baba 3 gün önce Şikayet Et
    her taşın altından çıkıyor adam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR