Arda Güler'li Real Madrid zor da olsa kazandı!

LaLiga'nın 7. haftasında Real Madrid, sahasında Alaves ile karşılaştı. Mücadele 3-2 Real Madrid lehine sona erdi. Milli oyuncu Arda Güler maçın 80. dakikasında oyuna dahil oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 25.09.2024 00:25 GÜNCELLEME 25.09.2024 00:25 AVRUPA LİGLERİ
Arda Güler'li Real Madrid zor da olsa kazandı!
Arda Güler'li Real Madrid zor da olsa kazandı!

LaLiga'da 7. hafta mücadelesinde Real Madrid ile Alaves karşılaştı.  Mücadele 3-2 Real Madrid lehine sona erdi. Galibiyet golleri; 1. dakikada Lucas, 40. dakikada Mbappe ve 48. dakikada Rodrygo'dan geldi. Alaves'in sayıları 85. dakikada Benavidez ve 87. dakikada Garcia'dan geldi. 

Milli oyuncu Arda Güler maça yedek kulübesinde başladı. Arda, 80. dakikada Mbappe'nin yerine oyuna dahil oldu. 

Bu sonuçla birlikte Real Madrid, 17 puana yükseldi ve Barcelona'nın 1 puan gerisinde takibini sürdürdü. Alaves ise 10 puanda kaldı. 

LaLiga'nın 8. haftasında derbi maçta Atletico Madrid'e konuk olacak. Alaves ise aynı haftada deplasmanda Getafe ile karşılaşacak. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Cengiz27 2 saat önce Şikayet Et
    Kardeşim Arda o takıma yetersiz. Artık bunu herkes biliyor. Adam girdikten sonra 2 gol yemişler. Herkes aynı şeyi söylüyor: defansif yönü yoktur.
    Cevapla
  • Ayyildizim 2 saat önce Şikayet Et
    Ne alaka yaptigin yorum yorum olsa 2 gol yerken arda defans mi oynadi arda yetenek bunu anlayin artik
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    Arda girdikten sonra takım iki gol yemiş. Ben hoca olsam oynatmam.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR