İspanyol basını duyurdu! Arda Güler ile ipler kopuyor

Real Madrid'de süre bulmakta zorlanan Arda Güler için İspanyol basınından çarpıcı bir iddia geldi. Milli futbolcunun, Real Madrid serüveni beklenenden kısa sürebilir.

ABONE OL
GİRİŞ 08.10.2024 13:03 GÜNCELLEME 08.10.2024 13:37 AVRUPA LİGLERİ
İspanyol basını duyurdu! Arda Güler ile ipler kopuyor
İspanyol basını duyurdu! Arda Güler ile ipler kopuyor

Real Madrid'de sezon başından bu yana yaşanan sakatlıklara rağmen beklediği kadar süre alamayan Arda Güler'in yeni bir kararın arifesinde olduğu iddia edildi.

İspanyol basınında yer alan habere göre, Endrick ve Mbappe'nin de takıma katılmasıyla Arda Güler için süre bulmak artık daha da zor.

Öte yandan milli futbolcunun bu sezon oynadığı karşılaşmalarda hiç skor katkısı yapamaması da süre almasını zorlaştırıyor.

Real Madrid cephesi Arda Güler'e olan inancını kaybetmemesine rağmen futbolcunun daha fazla forma giymek istediği ifade edildi.



Villarreal maçı öncesinde Ancelotti, Arda Güler'in neden az süre aldığının sorulmasına, "Rekabet çok fazla" diyerek cevap vermişti

Tüm bu gelişmeler ışığında Arda Güler'in artık Ancelotti'ye inancını kaybettiği ve takımdan ayrılmayı bir seçenek olarak görebileceği belirtildi.

Sözleşmesinin bitmesine 5 yıl olan Arda Güler'in kiralık olarak ya da bonservisiyle takımdan ayrılabileceği iddia edildi.

Arda Güler bu sezon Real Madrid formasını 10 maçta giydi. Milli futbolcu bu karşılaşmalarda 291 dakika süre aldı. 19 yaşındaki futbolcu bu sezon gol ya da asist katkısı üretemedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 32 TÜMÜ
  • Misafir 21 dakika önce Şikayet Et
    Maşallah koç gibi yiğit.çok akıllı oynuyor. Nereye gitse oynar..
    Cevapla
  • Gerçekci ol 32 dakika önce Şikayet Et
    Herşeyi para olarak düşünürsen sonuç ortada..neden başka takıma gitmekte direniyor esas soru bu?kanaatimce kariyerini r.madrid serüveni için sonlandıracak...
    Cevapla
  • ihtiyar 54 dakika önce Şikayet Et
    ancelotti ve real kafa olarak uyuşuyor, takım çorba gibi, oyuncular ağzıyla kuş tutacak kadroya girecek, Arda şansını denedi uzatmaması lazım ki gelişmesini devam ettirsin, ingiliz takımları onun gelişimi için harika olur, gitsin şimdiki gibi çalışsın yarın öbürgün zaten gittiği yerde kadoya girer. sakın barcelona'ya gitmesin sakın.
    Cevapla
  • Akn 1 saat önce Şikayet Et
    Ajax a gitmeliydi.
    Cevapla
  • Mizah 1 saat önce Şikayet Et
    Ukalaları ve kendini beğenmişleri kimse sevmez. Daha da dikiş tutmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR