Eski hocası dünya devine istiyor! Orkun Kökçü için servet...

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un, Benfica forması giyen Orkun Kökçü ile ilgilendiği iddia edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.10.2024 23:25 GÜNCELLEME 10.10.2024 23:30 AVRUPA LİGLERİ
Eski hocası dünya devine istiyor! Orkun Kökçü için servet...
Eski hocası dünya devine istiyor! Orkun Kökçü için servet...

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un, Benfica forması giyen Orkun Kökçü ile ciddi şekilde ilgilendiği iddia edildi.

Record'da yer alan habere göre, Liverpool'un oyunun iki yönünü de oynama kabiliyeti olan bir orta saha arayışında bulunduğu ve listede Orkun Kökçü'nün de yer aldığı belirtildi.

TRİBÜNDEN TAKİP EDİLDİ

Haberde Liverpool scoutlarının, Benfica'nın Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'i 4-0 yendiği karşılaşmayı tribünden takip ettiği aktarılırken İngiliz devinin teknik direktörü Arne Slot'un da milli yıldızla Feyenoord'da birlikte çalıştığına vurgu yapıldı. Ayrıca başarılı teknik adamın eski öğrencisini Liverpool'da görmeyi çok istediği belirtildi.

80 MİLYON EURO BONSERVİS BEKLENTİSİ

Benfica'nın ise sözleşmesi 2028 yılına kadar devam eden 23 yaşındaki futbolcunun bonservisini 80 milyon Euro olarak belirlediği öne sürüldü.

Benfica'da sezona Kerem Aktürkoğlu ile birlikte iyi bir başlangıç yapan Orkun Kökçü, 9 maçta 4 gol attı ve 3 asistlik performans ortaya koydu.

Portekiz ekibi, Orkun Kökçü'yü 2023 yazında 25 milyon Euro bonservis ve 5 milyon Euro bonusla kadrosuna katmıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    at sahibine göre kimler. onlar takımındaki arkadaşlarıyla devamlı birlikteler ve birlikte çalışıyorlar. milli takımda herkes ayrı takımda ve birlikte ne kadar çalışıyorlar ki... futbol bir takım oyunudur
    Cevapla
  • Engin 2 saat önce Şikayet Et
    Bunlar neden milli takimda performans gösteremiyor .Sorun nedir.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR