Kerem ve Orkun için dudak uçuklatan rakam! İngilizler istenen bonservisi açıkladı

Benfica ve A Milli Takım'ın yıldızları Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu, İngiliz devlerinin radarına girdi. İngilizler, Benfica'nın Kerem ve Orkun için istediği bonservis bedelini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 18.10.2024 11:07 GÜNCELLEME 18.10.2024 11:15 AVRUPA LİGLERİ
Kerem ve Orkun için dudak uçuklatan rakam! İngilizler istenen bonservisi açıkladı
Kerem ve Orkun için dudak uçuklatan rakam! İngilizler istenen bonservisi açıkladı

Portekiz'in Benfica takımında forma giyen milli futbolcularımız Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu gösterdikleri performansla Avrupa devlerinin dikkatini çekiyor.

İNGİLİZ DEVLERİ TAKİP EDİYOR

CaughtOffside'ın haberine göre; UEFA Uluslar Ligi'nde Türkiye'nin İzlanda'yı deplasmanda 4-2 yendiği maçta, Manchester United ve Tottenham Hotspur gözlemcileri Kerem ve Orkun'u yakından takip etti.

Benfica'nın Atletico Madrid ile karşılaştığı müsabakayı da izleyen gözlemciler, bu maçta ağları sarsmayı başaran ikiliyi radarına aldı.

HER İKİSİ İÇİN DE 70 MİLYON EURO!

Haberde Benfica'nın, Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu'nu devre arasında satmak istemediği ancak her ikisi için de yapılabilecek 70 milyon Euro'luk bir teklifin, Portekiz ekibinin fikrinin değişmesine sebep olabileceği kaydedildi.

Ahmet Polat Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Ahmet Polat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da spor editörü olarak meslek hayatını sürdürmektedir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    O kadar yazmıştım. Keremi 50 milyon eurodan aşağı vermeyin diye.
    Cevapla
  • 442 1 saat önce Şikayet Et
    ligin degeri oyuncunun degerinide belirler sen super ligdeki birine 70 istersen sana gulerler cunku ligimiz degersiz ama o oyuncu baska avrupa liginde 10 katina da satilabilir sebebi ligin degerli olmasi
    Cevapla
  • yavuz 58 dakika önce Şikayet Et
    eee lig nasıl degerli olur onuda söleseydin
    Cevapla
  • gsli 1 saat önce Şikayet Et
    kerem gol kaçırıyor diye taraftar demediğini bırakmadı. halbuki mesele her gol pozisyonunda olmak bunun sebebi de çalışkan ve ön sezileri yüksek bir oyuncu olması. şimdi uzaktan izleyin keremi :)
    Cevapla
  • Tebrikler 1 saat önce Şikayet Et
    Gururlandırıyorlar bravo çocuklar türkiye tarihinin en iyi dönemi milli oyuncuların hepsi müthiş
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR