Barcelona, Yamal için 250 milyon Euro'luk teklifi reddettiklerini açıkladı

Barcelona Başkanı Joan Laporta, Lamine Yamal için yapılan 250 milyon Euro'luk teklifi reddettiklerini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.10.2024 17:00 GÜNCELLEME 18.10.2024 17:01 AVRUPA LİGLERİ
Barcelona, Yamal için 250 milyon Euro'luk teklifi reddettiklerini açıkladı
Barcelona, Yamal için 250 milyon Euro'luk teklifi reddettiklerini açıkladı

Barcelona Başkanı Joan Laporta, gelecek hafta yapılacak kongre öncesi açıklamalar yaptı. 

HARCADIĞINDAN DAHA FAZLA KAZANIYOR

Barca One'a verdiği röportajda kulübün ekonomik durumundan bahseden Laporta, "Kulüp para kazanıyor. Geldiğimiz dönemde karşılaştığımız taahhütleri karşılayabilmek için çok çalıştık. Bugün Barcelona'nın harcadığından daha fazla kazandığını söyleyebiliriz." dedi.

Gelir sağlayabilmek için yıldız futbolcuların ayrılığına izin vermek istemediklerini söyleyen Laporta şunları kaydetti, "Bunu yapmak istemedik çünkü takımı korumamız gerektiğini düşünüyorduk. Yanıldığımızı düşünmüyorum. Flick bu oyuncuların çoğundan verim alıyor. İlkay gitti Dani Olmo geldi. Raphinha ve Lewandowski var. Mutluyuz. Barcelona'da kalmak isteyenler devam edecek."

"250 MİLYON EURO'YA HAYIR DEDİM"

Laporta, takımın yıldızı Lamine Yamal'la ilgili, "Burada oynamak isteyen herkesin takımda kalmasını istiyoruz. Lamine Yamal için 250 milyon Euro teklif ettiler ama hayır dedim. Şu andaki değeri geçen yıla göre çok daha fazla." açıklamasında bulundu.

Ahmet Polat Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Ahmet Polat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da spor editörü olarak meslek hayatını sürdürmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR