Guardiola'yı çıldırtan soru! "İsrail'e, Gazze'ye bakın"

Manchester City Menajeri Pep Guardiola, basın toplantısında, Tuchel ile ilgili sorulan milliyet sorusuna sinirlendi ve İsrail - Gazze örneğini gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.10.2024 18:54 GÜNCELLEME 18.10.2024 19:15 AVRUPA LİGLERİ
Guardiola'yı çıldırtan soru! "İsrail'e, Gazze'ye bakın"
Guardiola'yı çıldırtan soru! "İsrail'e, Gazze'ye bakın"

Premier Lig'in 8. haftasında Manchester City, Wolves'a konuk olacak. Molineux Stadyumu'nda 20 Ekim Pazar günü oynanacak maç öncesinde basın toplantısı düzenlendi ve Manchester City Menajeri Pep Guardiola açıklamalarda bulundu.



GUARDIOLA'YI SİNİRLENDİREN SORU

İngiltere Futbol Federasyonu, A Milli Takım menajerliğine Thomas Tuchel'i getirdi. Basın toplantısında bir muhabir, Guardiola'ya, "İngiltere'de, 'A Milli Takım'ın teknik direktörü İngiliz olmalı' düşüncesi var. Katılıyor musunuz?" sorusunu sordu. Katalan çalıştırıcı insanların düşünce tarzına ve soruya sinirlendi.

"İSRAİL'E GAZZE'YE BAKIN"

Alman çalıştırıcı hakkında konuşan Pep Guardiola, "Thomas Tuchel çok iyi bir teknik direktör. İngiltere Milli Takımı'nda başarılar diliyorum. Eminim ki iyi işler başaracaktır. İnsan olarak seçemediğimiz şeyler var. Katalan olmayı ben seçmedim. İnsanlar nerede doğduğunu seçemez. Anneni babanı seçemezsin. İngiliz olmayı siz seçmediniz. İnsanların milli takımları çalıştıracak kişinin kendi milletlerinden olmasını istemesini anlıyorum. Ancak bir İngiliz'in de milli takımda başarısız olabildiğini gördük. Futbol Federasyonu'na baktığımuzda Birleşik Krallık dışında, dünyaca tanınan bir menajer getirdi. Ona başarılar diliyorum. Biliyorum ki doğduğumuz, yaşadığımız yerle, eğitimimizle, yaptıklarımızla gurur duyarız. Ama dünya çok büyük. Açık düşünceli olmalısız. Ben İspanya'dan geldim ve yaptıklarıma bakın. Rusya'da, İsrail'de, Gazze'de, Ukrayna'da ve Afrika'da olanlara bakın. Bu durumu eleştirmem. Almanya'da, Meksika'da dünyanın birçok yerinden birçok insandan çok şey öğrendim. İnsanların daha iyi olması için uğraşmalıyız." dedi.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • misafir 1 saat önce Şikayet Et
    Adamlar böyle konuşur.
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    Mourinho mu guardiola mi?
    Cevapla
  • Gültepeli Bjk 2 saat önce Şikayet Et
    Ne diyon nedemek isteduun senbile anlamadın övdünmü gömdünmüü sövdünmüü savaşı niye örnek verdin pepp anlamaduum ders futtbol ve milli takiim okeyymi uşaam
    Cevapla
  • Levrock 2 saat önce Şikayet Et
    Ispanyollari severim, Pep iyi adam
    Cevapla
  • Fethi 2 saat önce Şikayet Et
    Ortaya karışık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR