Futbol tarihinde bir ilk için sahaya çıkıyor! 'Messi Cam' uygulaması başlıyor

Lionel Messi'nin göğsüne takılacak kamera ile oynadığı maçlar, Arjantinli yıldızın gözünden yayınlanacak.

ABONE OL
GİRİŞ 22.10.2024 16:28 GÜNCELLEME 22.10.2024 16:40 AVRUPA LİGLERİ
Futbol tarihinde bir ilk için sahaya çıkıyor! 'Messi Cam' uygulaması başlıyor
Futbol tarihinde bir ilk için sahaya çıkıyor! 'Messi Cam' uygulaması başlıyor

MLS, Messi hayranlarını sevince boğan uygulamayı hayata geçiriyor.  Lionel Messi'nin göğsüne takılacak kamera ile tüm maç anbean Arjantinli yıldızın gözünden yayınlanacak.

MAÇLARDAN 5 DAKİKA ÖNCE YAYIN BAŞLIYACAK

Sosyal medyada bazı taraftarlar tarafından "Messi Cam" olarak da adlandırılan "Player Spotlight" yayını, her Inter Miami maçının başlama saatinden beş dakika önce yayına girecek ve hem MLS hem de Inter Miami'nin TikTok kanallarından izlenebilecek.

İLK MAÇ CUMA GÜNÜ YAYINLANACAK

Bu hamle, ilk kez bir futbol maçının sosyal medya platformunda tek bir oyuncuya odaklanılarak canlı yayınlanması anlamına gelecek ancak Messi'nin bir maçta tüm dikkatleri üzerine çekmesinin ilk örneği olmayacak. Daha önce, ligin yıldız oyuncusuna maksimum dikkat çekmek amacıyla MLS yayını, 2023'teki bir ABD Açık Kupası maçı sırasında 37 yaşındaki oyuncunun sahadaki hareketlerine odaklanan bir kamera kullanmıştı. Ancak bu kez izleyiciler Messi'nin maç sırasında gördüklerini sanki onunla birlikte sahadaymış gibi görebilecekler.

Inter Miami, MLS Kupası'ndaki ilk maçını cumayı gecesi oynayacak.

Ahmet Polat Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Ahmet Polat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da spor editörü olarak meslek hayatını sürdürmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR