Tottenham, Manchester United'ı eledi! Altay Bayındır kornerden gol yedi
İngiltere Lig Kupası çeyrek final maçında Tottenham, evinde Manchester United'ı 4-3 mağlup ederek bir üst tura yükseldi. Milli file bekçimiz Altay Bayındır, 90 dakika boyunca Manchester United'ın kalesini korudu.
ABONE OL
Tottenham, İngiltere Lig Kupası Çeyrek Final maçında Manchester United ile karşı karşıya geldi. Tottenham Stadyumu'ndaki karşılaşmayı ev sahibi ekip 4-3'lük skorla üstün tamamladı.
Tottenham'ın gollerini 15 ve 54'üncü dakikalarda Dominic Solanke, 46'ncı dakikada Dejan Kulusevski ile 88'inci dakikada Heung Min Son kaydetti. Manchester United'da fileleri 63'üncü dakikada Joshua Zirkzee, 70'inci dakikada Amad Diallo ve 90+5'inci dakikada Jonny Evans havalandırdı.

ALTAY BAYINDIR FORMA GİYDİ, KORNERDEN GOL YEDİ
Manchester United'da milli kaleci Altay Bayındır, Tottenham maçında kaleyi Onana'dan devraldı. Kalesinde 4 gol gören Altay, 88. dakikada Heung-min Son'un kullandığı köşe vuruşunda topun doğrudan kaleye girmesine engel olamadı.
Bu sonucun ardından Manchester United organizasyona veda etti. Tottenham ise İngiltere Lig Kupası'nda yarı finale yükseldi.
-
Hakan 1 yıl önce Şikayet Etİnş gs yönetimi de görmüştür bu adamı almak gibi bir hata yapmazlarBeğen
-
Levrock 1 yıl önce Şikayet EtManchester her mac kazaniyordu, üst üste 50 galibiyetleri vardi, Altay 1 kere kaleye girdi 4-3 kaybetti sanarsin haberi okuyunca ama ManU zaten hemen her mac kaybediyor, aylarca oynamayan kaleci 1 hata yapmis, hemen yerin dibine vurun, Onana, bir macta 3 hatali gol yedi ama bu ülkedeki Fenerbahce düsmanligini ALLAH görüyorBeğen Toplam 5 beğeni
-
Vatandaş 1 yıl önce Şikayet EtGalatasaray a duyurulur.Beğen
-
gerçekler acıdır 1 yıl önce Şikayet EtManchester yönetimi FB yönetimi gibiymisBeğen
-
oflu 1 yıl önce Şikayet Etbu adam milli :)) yazıkBeğen