Dünyada gündem olan animasyon! Ancelotti'den Arda Güler'e bir damla yemek!

Karikatürist Hamid Sahari'nin, Real Madrid'de oyuncuların aldığı süre dağılımını anlatan animasyonu gündem oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 13.03.2025 15:53 GÜNCELLEME 13.03.2025 15:54 AVRUPA LİGLERİ
Dünyada gündem olan animasyon! Ancelotti'den Arda Güler'e bir damla yemek!
Dünyada gündem olan animasyon! Ancelotti'den Arda Güler'e bir damla yemek!

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin genç oyuncular Arda Güler ve Endrick'e fazla forma süre vermemesi gündemdeki yerini koruyor. İki genç oyuncunun da Ancelotti'nin devam etmesi halinde takımdan ayrılmaya sıcak baktıkları iddia ediliyor.

İnternet karikatüristi Hamid Sahari'nin Real Madrid'de oyunculara verilen dakikalarla ilgili yaptığı animasyon gündem oldu.

HERKESE BOL KEPÇE, GENÇLERE BİR DAMLA

Video olarak yayınlana animasyonda Carol Ancelotti üzerinde "oynanan dakikalar" yazan tencereden oyuncularına yemek dağıtıyor.

Mbappe, Bellingham, Vinicius gibi oyunculara bol kepçeden dağıtan Ancelotti sıra Arda Güler ve Endrick'e gelince oyuncuların taslarına sadece tencereden damlatıyor.

TAKIMDAN AYRILMALARI GEREKİR YORUMLARI GELDİ

Büyük ilgi gören animasyonun yayınlanmasının ardından sosyal medyadan çok sayıda yorum gelirken, iki oyuncunun da takımdan ayrılması gerektiği vurgulandı.

AhmetPolat Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - AhmetPolat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da spor editörü olarak meslek hayatını sürdürmektedir.
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Maraşlı 25 dakika önce Şikayet Et
    Arda en büyük hatayı Barcelonaya gitmemekle yaptı. Babası 3-5 kuruşa tamah etti. Real son 30 senede altyapıdan kaç tane genç çıkarmış Barcelona kaç tane çıkarmış insan ona bir bakar. Real hazır pişmiş olgunlaşmış futbolcu oynatır her zaman. Barcelona yeri gelir 15 16 yaşındaki çocuklara güvenir verir formayı
    Cevapla
  • Misafir 28 dakika önce Şikayet Et
    arda,iyice kuvvetlenip, ve çabuklaşması gerekiyor
    Cevapla
  • Emekli 41 2 saat önce Şikayet Et
    Ancelotti haklı, fizik olarak daha da güçlenmesi gerek Arda nın.
    Cevapla
  • yaz 2 saat önce Şikayet Et
    Adamı ardayı aldığına pişman ettiler. kiralık versinler tecrübe kazansın.
    Cevapla
  • bekir 2 saat önce Şikayet Et
    ancelotti dayı ancelotti dayı bi' gecede yidin tarlayı dayı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR