Mourinho, Fenerbahçe'ye getirttiği 33'lük yıldızı Benfica'ya istiyor
Benfica teknik direktörü Jose Mourinho, Fenerbahçe'de birlikte çalıştığı Filip Kostic'i Benfica'ya transfer ettirmek istiyor.
ABONE OL
2024-2025 sezonunda Fenerbahçe'yi çalıştıran Jose Mourinho, ara transferde Benfica kadrosuna hem sol bek hem de sol kanatta oynayabilecek bir oyuncu istiyor.

FENERBAHÇE'DE BERABER ÇALIŞTIĞI KOSTİC'İ İSTİYOR
Ünlü gazeteci Nicolo Schira'nın geçtiği habere göre Jose Mourinho'nun Benfica'ya istediği o isim sarı-lacivertlilerde vazgeçemediği 33 yaşındaki Filip Kostic.
Geçtiğimiz sezonun başında Fenerbahçe'ye transfer ettirdiği Kostic'i şimdi de Benfica'ya isteyen Mourinho, Sırp oyuncunun beklentilerine karşılık verecek profilde bir oyuncu olduğunu düşünüyor.
Sezon sonunda Juventus ile sözleşmesi sona erecek Filip Kostic'in de Benfica'da yeniden Mourinho'yla çalışmaya sıcak baktığı ifade ediliyor.
Bu sezon tüm kulvarlarda 12 maçta şans bulan Kostic, söz konusu karşılaşmalarda 2 gol 1 asist yaptı.
-
misafir 1 hafta önce Şikayet Etyerine brown ı verelim, yanında da eşantiyon olarak talisca, en nesiri, szumanski ostervolde ve fredi verelim. Anlaşırız anlaşırız, ucuza vereceğiz, zaten para etmiyorlar.Beğen
-
bırak kostiki 1 hafta önce Şikayet Etkostiki napacan brown var, hem de devre arası, hemen verelim.Beğen