21'lik Türk yıldız İtalyan devini 90'da yıktı! Takımını çeyrek finale taşıdı

İtalya Kupası son 16 turunda Torino, deplasmanda Roma'yı mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.01.2026 08:54 GÜNCELLEME 14.01.2026 09:37 AVRUPA LİGLERİ
21'lik Türk yıldız İtalyan devini 90'da yıktı! Takımını çeyrek finale taşıdı
21'lik Türk yıldız İtalyan devini 90'da yıktı! Takımını çeyrek finale taşıdı

İtalya Kupası son 16 turunda Roma ve Torino, Olimpiyat Stadyumu'nda karşılaştı. Milli futbolcular Zeki Çelik ve Emirhan İlkhan maça ilk 11'de başladı.

Konuk takım Che Adams'ın 35. dakikada attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Roma, Hermoso ile 46'da skoru eşitledi. Torino yine Adams ile 52'de öne geçti. Roma bu kez 81'de Arena ile yanıt verdi. Maçın 90. dakikasında Torino'nun kullandığı kornerde Roma ceza sahası içinde karambol yaşandı. Emirhan İlkhan önüne düşen topu ağlara gönderdi ve takımını 3-2 öne geçirdi.

Torino, Roma'yı eleyerek çeyrek finale yükseldi. Torino çeyrek finalde Inter ile karşılaşacak.

Ahmet Polat Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ahmet Polat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da mesleki hayatını sürdürmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR