Avrupa'da transfer dönemi sona erdi! Gözler Süper Lig için fırsat transferlerinde

2 Ocak’ta başlayan transfer dönemi Avrupa'da resmen sona erdi. Ara transfer döneminin Avrupa'da sona ermesiyle birlikte kulüplerimiz için 'fırsat transferlerinin' yaşanabileceği 3 gün belirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.02.2026 10:59 GÜNCELLEME 03.02.2026 11:01 AVRUPA LİGLERİ
Avrupa'da transfer dönemi sona erdi! Gözler Süper Lig için fırsat transferlerinde
Avrupa'da transfer dönemi sona erdi! Gözler Süper Lig için fırsat transferlerinde

2026 kış transfer dönemi, 2 Ocak 2026 tarihi itibarıyla resmen başlamıştı.

Başta Türkiye olmak üzere Avrupa’nın birçok ülkesinde kulüpler, ocak ayı transfer penceresinin açılmasıyla birlikte kadrolarını güçlendirmek için hamlelerini yaptı.

Bu doğrultuda Avrupa liglerinde ara transfer dönemi sona erdi.

AVRUPA'DA ARA TRANSFER PENCERESİ KAPANDI

2 Şubat itibarıyla Almanya, İtalya, Belçika, Fransa, Danimarka, Hollanda, İspanya ve İngiltere'de ara transfer dönemi son buldu.

Avrupa'da ara transfer döneminin sona ermesiyle birlikte gözler ise ülkemize çevrildi.

Ülkemizde 6 Şubat'ta sona erecek ara transfer dönemi, geriye kalan 3 günde daha da hareketli geçecek.

KULÜPLERİMİZ FIRSAT TRANSFERİ İÇİN PUSUDA

Transferin son günlerinde genellikle “fırsat transferleri” için kulüpler pusuya yatmış durumda.

Özellikle kadrosundaki yabancı kontenjanını boşaltmaya çalışan takımların, cuma gecesine kadar en az birer transfer daha yapması bekleniyor.

Transferde yoğun trafik devam ederken spor kamuoyu, cuma gece yarısına kadar TFF’den gelecek yeni lisans bildirimlerine kilitlenmiş durumda.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR