A Milli Takım için de ter dökmüştü! Colin Kazım 2. Lig takımına teknik direktör oldu
A Milli Takım, Fenerbahçe, Galatasaray, Bursaspor ve Fatih Karagümrük gibi takımlarda da oynayan eski milli futbolcu Colin Kazım-Richards, İngiltere 2. Lig ekiplerinden Crawley Town'a teknik direktör oldu.
ABONE OL
Futbolculuk kariyerinde Türkiye'de birçok takımın formasını giyen Colin Kazım-Richards, teknik direktörlük görevine başladı.
İngiltere 2. Lig ekiplerinden Crawley Town, A Milli Takım'ın eski oyuncularından Colin Kazım-Richards'ı teknik direktörlük görevine getirdi.

FENERBAHÇE VE GALATASARAY'DA OYNADI
Birçok ligde görev yaptığı futbolculuk kariyerinde Fenerbahçe, Galatasaray, Bursaspor, Fatih Karagümrük formaları da giyen 39 yaşındaki Kazım-Richards, milli takımda 37 maça çıktı ve 2 gol attı.
Yaklaşık iki yıl önce Arsenal'ın altyapısında antrenörlüğe başlayan Kazım-Richards, ilk teknik direktörlük deneyimini yaşayacak.
Kümede kalma mücadelesi veren ve 10 haftadır galip gelemeyen Crawley Town, 24 takımlı ligde 31 puanla 21. sırada yer aldı
Saha içindeki kariyerinin ardından kulübede yeni bir başlangıç yapan Kazım-Richards, İngiltere'de teknik direktör olarak kendini kanıtlamayı hedefliyor.
-
Ali Veli 20 dakika önce Şikayet Etkafasını çok iyi kullanamadığı için başarılı olamaz. Gitsin dönerci dükkanına ortak olsun.Beğen
-
Misafir 41 dakika önce Şikayet Etayaklarını çok iyi kullanan bir futbolcuydu umarım iyi bir antrenör olurBeğen