Jose Mourinho Galatasaray'ın önüne taş koydu!
Real Madrid'in başına geçmeye hazırlanan Jose Mourinho, ilk transfer hedeflerini hedeflerini belirledi. Portekizli çalıştırıcının istediği isimler arasında uzun süredir Galatasaray'ın gündeminde olan Bernardo Silva'yı gözüne kestirdi.
- Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Bernardo Silva için büyük bir rakip çıktı.
- Real Madrid'in başına geçmeye hazırlanan Jose Mourinho'nun, vatandaşını transfer etmek istediği öne sürüldü.
- Ayrıca Bernardo Silva'nın daha önce Madrid'e önerildiği ancak kendisine sıcak bakılmadığı aktarıldı.
Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Bernardo Silva için Avrupa devleri arasındaki yarış giderek kızışıyor. Sarı-kırmızılıların kadrosuna katmak istediği dünya yıldızıyla ilgili bu kez İspanya'dan dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.
JOSE MOURINHO BERNARDO SILVA'YI İSTİYOR
AS Gazetesi Direktörü Jose Felix Diaz'ın haberine göre: Jose Mourinho'nun Real Madrid'in teknik direktörlüğüne getirilmesi halinde ilk taleplerinden biri Bernardo Silva olacak. Henüz Mourinho'nun göreve gelip gelmeyeceği netlik kazanmasa da tecrübeli teknik adamın gelecek sezonun kadro planlaması üzerinde çalıştığı ve Manchester City'den ayrılan yıldızı öncelikli hedeflerinden biri olarak belirlediği belirtildi.

OLUMLU YAKLAŞILMAMIŞTI
Haberde, Bernardo Silva'nın daha önce de Real Madrid'e önerildiği ancak kulüp yönetimi ve teknik ekip tarafından sıcak karşılanmadığı ifade edildi. Ancak Mourinho'nun göreve gelmesi durumunda bu kararın değişebileceği ve transfer dosyasının yeniden açılabileceği kaydedildi.
-
Levrekovisky 50 dakika önce Şikayet EtGalatasaray Silva yı kesinlikle almamalı. Bitik resmen.Beğen Toplam 1 beğeni
-
GS'lı 1 saat önce Şikayet EtGorduk son maclarda bıtmıs artık asla degmez.GS gençlere gitmeliBeğen Toplam 1 beğeni
-
şeyda 1 saat önce Şikayet EtIsallah alir arkadas silva yaslandi birakin orda oynasin zaten ordada ilk 11 de oynamaz yedek oynayacakBeğen Toplam 2 beğeni
-
Cengiz 1 saat önce Şikayet Etbitmez bunun kuyruk acısıBeğen Toplam 2 beğeni