Real Madridli yıldız konuştu! Gözyaşları sel oldu: Keşke param olmasaydı...
Real Madrid'in 60 milyon euroluk yıldızı Marc Cucurella ve eşi Claudia Rodriguez saç stilinin ardındaki duygusal hikayeyi açıkladı. Cucurella'nın oğlu ile ilgili sözleri futbolseverlere duygusal anlar yaşattı.
Dünya Kupası şampiyonu olan İspanya Milli Takımı'nın yıldızlarından Marc Cucurella aile hayatını anlattı.
Cucurella, ve eşi Claudia Rodriguez, büyük oğulları Mateo’ya konulan otizm teşhisi sonrasında yaşadıkları anlatırken gözyaşlarını tutamadı.
Premier Lig'de Chelsea ile başarılı sezonlar geçirdikten sonra bu yaz Real Madrid'e transfer olan Cucurella'nın maçlarda taraftarlardan ve futbol yorumcularından sık sık eleştiri aldığı saçlarının uzun ve dağınık olmasının hikayesi ise dikkat çekti.
28 yaşındaki futbolcu, parası ve lüks hayatının yerine oğlunun sağlıklı olmasını tercih edeceğini vurguladı.

"KEŞKE HİÇ PARAM OLMASAYDI DA OĞLUM SAĞLIKLI OLSAYDI"
Cucurella verdiği röportajda "Otizmli bir oğlum var, keşke hiç param olmasaydı da oğlum sağlıklı olsaydı. Saçlarımı o sevdiği için uzatıyorum; bir de bir an beni unutursa tanıyabilsin diye…Beni unutursa saçlarımdan hatırlasın diyerek saçlarımı kesmiyorum. Bu maçlarda beni kolay bulmasını da sağlıyor." ifadelerini kullandı.
Cucurella ve Rodriguez çiftinin Mateo, Roio ve Bella olmak üzere üç çocuğu bulunuyor.
Piyasa değeri 60 milyon euro olan yıldız futbolcu Dünya Kupası'ndan önce Chelsea'den 55 milyon euro karşılığında Mourinho'nun takımı Real Madrid'e transfer olmuştu.
Futbola Espanyol altyapısında başlayan İspanyol futbolcu ardından Barcelona, Eibar, Gatafe, Brighton ve Chelsea formaları giymişti.
Cucurella, geçtiğimiz hafta İspanya Milli Takımı ile 2026 Dünya Kupası'nda Arjantin'i yenerek dünya şampiyonluğu sevinci yaşadı.


-
Allahın kulu 1 ay önce Şikayet EtRabbim bizi ve neslimizden gelenleri sizlerin ve nesillerinizin hidayetine vesile eylesinBeğen Toplam 5 beğeni
-
Ufuk 1 ay önce Şikayet EtYorumlarda İspanyayı İslam dostu olarak göstermeye çalışanlar var ama bunun gerçek hayatta karşılığı yok. Dünya kupası öncesi hazırlık maçında "zıpla zıpla zıplamayan Müslümandır" diye tempo tuttular, hemde bütün stad. Bu kadar saf olmayın.Beğen Toplam 1 beğeni
-
İlhami 1 ay önce Şikayet EtSaf değiliz kardeş de, Filistinin yanında yer aldığı için teveccüh gösteriyoruz. Tepki göstermeyen müslümalar ülker var. Hangisi hayırlı…Beğen Toplam 1 beğeni
-
fethiyeli OSMAN 1 ay önce Şikayet Etİnsan gerçekten aciz ki,dünyalar senin olsa keşke diyor.Bizler sağlık sıhhatliyken,çoluk çocuğumuz,mukemmelken hiç şu keşke sözünü söyleyebiliyormuyuz.İmtihan dünyası,Rabbim KULolma bilinci ihsan etsin.Beğen Toplam 26 beğeni
-
Akinci 1 ay önce Şikayet EtReal Madrid değil, Barcelona futbolcusuBeğen
-
Ahmed 1 ay önce Şikayet EtYorumcularin Güzel temennilerine bize de âmin düşer.Beğen Toplam 8 beğeni