İngiliz devi, Rafael Leao için devreye girdi

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yakından ilgilendiği Rafael Leao için Manchester United da devreye girdi.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 30.07.2026 19:41 GÜNCELLEME 30.07.2026 19:42 AVRUPA LİGLERİ
İngiliz devi, Rafael Leao için devreye girdi
İngiliz devi, Rafael Leao için devreye girdi

İtalya Serie A devi Milan'dan yaz transfer döneminde kesin olarak ayrılması beklenen Rafael Leao'da yeni bir gelişme yaşandı.

Hem Fenerbahçe hem de Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Portekizli yıldız için İngiliz devi devreye girdi.

MANCHESTER UNITED'DAN LEAO HAMLESİ

Nicolo Schira'nın haberine göre; İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Rafael Leao için Milan'dan bilgi talebinde bulundu.

Manchester United, takımdan ayrılmaya hazır olan Leao'nun sürecini yakından takip etmeye başladı.

GÜNCEL PİYASA DEĞERİ 50 MİLYON EURO

Milan ile sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona eren 27 yaşındaki sol kanat oyuncusunun Transfermarkt'ta 50 milyon euro piyasa değeri bulunuyor.

Geçen sezon İtalyan kulübüyle 31 maça çıkan Leao, 10 gol atarken 3 kez de gol pası verdi.

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah Kaygusuz

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Bir vatandaş 46 dakika önce Şikayet Et
    İngilizler böyle bir deliyi almaz. Gitse gitse bizimki gibi görgüsüzce bir futbol iklimi olan ülkelere gider. Araplardan önceki durak burası.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR