Alman Başkana tokat gibi yanıt

'Ankara'daki gelişmelerden endişe duyuyoruz' diyen Alman belediye başkanına Türk Başkan Postaloğlu'ndan tokat gibi yanıt geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.05.2016 11:13 GÜNCELLEME 27.05.2016 11:21 Avrupa
Alman Başkana tokat gibi yanıt
Alman Başkana tokat gibi yanıt

Almanya'da düzenlenen bir Türk şöleninde Alman Başkan "Ankara’daki gelişmelerden endişe duyuyoruz" deyince başkonsolos yavuz Kül, "Alınan tüm önlemler, hukuk çerçevesindedir" diye cevap verdi 

Nürnberg Göç ve Uyum Konseyi Başkanı İlhan Postaloğlu da "Madem bizi AB’ye almıyorsunuz, içişlerimize de karışmayın" dedi.

Taner Tüzün Nürnberg, 26 Mayıs (DHA) Nürnberg Ditip Derneği’nin 15. kez düzenlediği ve dört gün sürecek Kültür Şöleni büyük ilgi görüyor. Üç ayrı büyük çadırın haricinde dışarıda kurulun stantlar dolup taştı. Şölende bir konuşma yapan, Nürnberg Belediye Başkan Yardımcısı Christian Vogel, Dokunmazlıklar ve terörle mücadeleyi kastederek, Ankara’daki gelişmelerden endişe duyuyoruz dedi.

TÜRKİYE BİR HUKUK DEVLETİDİR

Başkonsolos Yavuz Kül, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çektikten sonra, Vogel’in sözlerine, Türkiye’de terörle mücadele de alınan tüm önlemler Anayasal çerçevede yapılmaktadır. Milletvekillerin dokunmazlıkların kaldırılması da aynı ölçüde değerlendirilmelidir. Alınan tüm önlemler, hukuk çerçevesindedir diye cevap verdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR