Skandal! Teröristbaşını mecliste konuşturacaklar!

PKK'nın Suriye'deki kolu olan PYD terör örgütünün lideri Salih Müslim, İngiliz parlamentosunda konuşacak.

ABONE OL
GİRİŞ 17.11.2016 19:33 GÜNCELLEME 18.11.2016 12:52 Avrupa
Skandal! Teröristbaşını mecliste konuşturacaklar!
Skandal! Teröristbaşını mecliste konuşturacaklar!

İngiltere'de Kürt meselesi üzerine çalışmalarını sürdüren Centre for Kurdish Progress, Demokratik Birlik Partisi Lideri Salih Müslim ile İngiltere Parlamentosunda halka açık bir toplantı düzenliyor.

PYD lideri Salih Müslim savaş sonrası Kürtlerin beklentilerinin ne olduğu ve bu geçiş sürecinin nasıl gerçekleşeceğine dair konuşacak.

Centre for Kurdish Progress, Salih Müslim'in uluslararası güçlerin yeni Suriyede ve bölgedeki rolünü değerlendireceğini; Rakka ve Musul Operasyonlarına dair görüşlerini paylaşacağını duyurdu.

22 Kasım Salı akşamı gerçekleşecek toplantının ev sahipliğini İskoç Milletvekil Natalie McGarry üstleniyor.

YORUMLAR 55 TÜMÜ
  • Abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa Bir Hristiyan Birlik Yani Haçlı Birliği PKK'yıda Bunlar Kurdu PKK Bir Haçlı İşgal Ordusu Amaç Türkiye'yi Güvenlik Açısından Çökertip İşgal Etmek
    Cevapla
  • Realist 7 yıl önce Şikayet Et
    Yeni vekilleri hayırlı olsun, inşallah ingiltereyi parçalayarak devletlerini orada kurarlar.
    Cevapla
  • belde 7 yıl önce Şikayet Et
    Eğer Güneyimizdeki bu olaylarda herhangi bir insiyatif alamazsak bir yüzyıl belki de ebedi olarak buraları kaybetmiş oluruz. uyanık ol Türkiyemin, vatansever, imanlı insanı. körelmiş şu zihnimizi iyice açalım. Bugün zihinlerini pazarlayanlar, yarın bu ülkeyi karış karış satmaya kalkacaklar. hainler şu an Avrupayı-Amerikayı karış karış dolaşıp hainlik yapmakla meşgul. yoksa geç olacak düşmanlarımız hiç uyumuyor.
    Cevapla
  • belde 7 yıl önce Şikayet Et
    zaten İngilizlerden de bu beklenir, adamlar 1920 li yıllarda uyguladıkları oyunu aynen devam ediyorlar. önemli olan bizim içimizdeki İngilizleri temizlemek. bunlar bize karşı kartlarını açık açık oynuyor. bizdeki İngiliz-Amerikan mandacıları hala daha diretip duruyorlar. hem medyalarıyla, hem parlemontoda, hem de bütün bürokraside bunlara ön ayak olanlar var.
    Cevapla
  • Sezgin 7 yıl önce Şikayet Et
    Şu anda bir savaş var Türkiye bütün kafirlere karşı savaş ıyo, avrupa lı kafirlerde bunların tasmasını tutmuş Türkiye yeye karşı kullanıyo aynı bi mendil gibi..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR