Aylık makyaj masrafı herkesi şaşkına çevirdi!

Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un 3 aylık makyaj gideri olarak Elysee Sarayı'na 26 bin avroluk fatura gönderildiği ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.08.2017 16:20 GÜNCELLEME 24.08.2017 17:43 Avrupa
Aylık makyaj masrafı herkesi şaşkına çevirdi!
Aylık makyaj masrafı herkesi şaşkına çevirdi!

Fransa'da Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un özel makyözünün, üç aylık makyaj bedeli olarak 26 bin avro tutarında faturayı Cumhurbaşkanlığı Sarayı Elysee'ye gönderdiği açıklandı.

SARAYA FATURA GÖNDERİLDİ

Le Point dergisinde yer alan habere göre, Macron'un makyaj işlemlerini yapan Natacha M. isimli kişi, Elysee Sarayı'na 10 ve 16 bin avro tutarında iki ayrı fatura gönderdi.

Faturaların Elysee Sarayı tarafından doğrulandığı bildirilirken, önceki Cumhurbaşkanı François Hollande'ın aksine Macron'a özel makyöz ve kuaför istihdam edilmediği, bu hizmetlerin dışarıdan karşılandığı kaydedildi.

Hollande döneminde Elysee Sarayı'nda istihdam edilen makyöze aylık 6 bin, kuaföre ise 10 bin avro maaş verildiği ortaya çıkmıştı.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 5
  • Avesx 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu chpliler bu habere ne diyecekler , Cumhur baskanligi sarayinin elektrik faturalarina bir ara kafayi takmislardi.
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok hayret etme Fransa gitsen acindan ölür senin gibiler
    Cevapla
  • börü 6 yıl önce Şikayet Et
    hayret ediyorum nikli kisi; istersen birde fransada yasayanlara soralim orada hayat pahaliligi nasil orasi cennet burasi cehennem gibi tanitmayalim isteyen bu pahali memleketten ayrilabilir gidene gule gule
    Cevapla
  • hayret ediyorum 6 yıl önce Şikayet Et
    sen fransa ile kendini bir mi tutuyon zeki avesx.ben elektirik faturasında her ay 20 tl vergi var en düşük bu mileltin her şeyi vergi haberin varmı.sen asgari ücretin 1400 tl olduğu etin kilosun 50 tl olduğu ev kiraların en düşük 700 tl olduğu bir ülkede yaşıyon.
    Cevapla
  • ilkay 6 yıl önce Şikayet Et
    makyaj bi işe yaramıyo.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR