Bıçağı sahte zannetti sahnede boğazını kesti!

Avustralyalı aktör Daniel Hoevels, Mary Stuart” oyununun finalindeki intihar sahnesinde kendisine verilen bıçağı sahte sanıp boğazını kesti.

ABONE OL
GİRİŞ 20.10.2015 11:30 GÜNCELLEME 20.10.2015 11:30 Avustralya
Bıçağı sahte zannetti sahnede boğazını kesti!
Bıçağı sahte zannetti sahnede boğazını kesti!

Seyirciler intihar sahnesinin ‘özel efekti sandığı” kanları görünce alkışladı. Ancak Hoevels, sahneden inip hastaneye koştu. Bıçağın şah damarına isabet etmemesi oyuncunun ölmesini engelledi. Hoevels’i tedavi eden doktor Wolfgang Lenz, “Bıçak biraz daha derine saplansaydı, oyuncu kendi kanında boğulup ölürdü” dedi. Avusturya polisi olayla ilgili cinayete teşebbüs soruşturması açtı.

Oyuncuların ve set çalışanlarının DNA örnekleri alındı. Avusturya televizyonuna konuşan bir polis yetkilisi, “Olayla ilgili olarak çeşitli dedikodular dolaşıyor. Hoevels’in bir kıskançlık kurbanı olduğu ileri sürülüyor” dedi. Viyana’daki sıradan bir dükkândan alınan bıçağın, set ekibi tarafından unutulup körleştirilmediği de ileri sürülüyor. Talihsiz Daniel Hoevels ise “Gösteri sürmeli” diyerek hastaneden çıkar çıkmaz sahneye döndü. Hoevels rolünü boğazında bandajla oynadı

Avusturya’da tiyatro sahnesinde kan aktı! Oyunun finalindeki intihar sahnesinde kullanılan bıçağın gerçek olduğunu bilmeyen oyuncu boğazını kesti. Seyirciler, kanı sahne efekti sanıp alkışlarken oyuncu hastaneye koştu.

YORUMLAR 1
  • Yorum 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir Daes filmi
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR