3 metrelik duvardan düşüp öldü

Aydın Didim'de tadilat için çıktığı 3 metrelik duvardan dengesini kaybederek düşen Ayhan Sert, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.11.2022 17:00 GÜNCELLEME 02.11.2022 17:00 ÜLKE'DE BUGÜN
3 metrelik duvardan düşüp öldü
3 metrelik duvardan düşüp öldü

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi 75. Yıl Sanayi Sitesi'ndeki iş yerinde tadilat için 3 metrelik duvarın üstüne çıkan Ayhan Sert (59) dengesini kaybederek düştü. Sert'in düştüğünü gören çevredeki esnaf, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Sert'e yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Didim Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Buradan da il merkezindeki hastaneye sevk edilen Sert, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Sert'in ölüm haberi ailesi ve tüm sevenlerini yasa boğdu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR