Kuru saçlar için doğal maske

Saçlarınız kuru, zayıf ve mat görünüyorsa; uçlarında kırıklar varsa; sürekli elektrikleniyorsa uygulayacağınız bu ev yapımı maskeler yepyeni saçlara kavuşmanızı sağlayacak.

ABONE OL
GİRİŞ 27.01.2017 09:31 GÜNCELLEME 27.01.2017 09:31 Bakım
Kuru saçlar için doğal maske
Kuru saçlar için doğal maske

Çay banyosu
 
Çay banyosu, saç rengini ortaya çıkarır ve saça parlaklık verir. Şampuanı duruladıktan sonra şekersiz, taze demlenmiş çay ile saçlarınızı yıkayın. Saçlarınız koyu renkliyse siyah çay, sarışınsanız papatya çayı kullanmalısınız.

Avokado maskesi
 
Avokado, içeriğindeki mineral, vitamin ve yağ asitleriyle saçlarınızı yeniler. 1 adet olgun avokadoyu ezip 1 yumurtayla karıştırarak pürüzsüz bir maske elde edin. Bu maskeyi ıslak saça uygulayıp 20 dakika beklettikten sonra iyice yıkayın. Kırılgan saçlara sahipseniz bu yöntemi haftada bir kez, güçlü saçlara sahipseniz ayda bir kez uygulayın.

Saçlara hacim veren elma sirkesi
 
Zarar görmüş, ince telli saçlara sahipseniz saçlarınıza gereken hacmi kazandırmak için 3 yumurta beyazı, 2 kaşık zeytinyağı ve 1 çay kaşığı elma sirkesini karıştırıp uygulayın. Bir duş bonesi takıp yarım saat bekledikten sonra şampuanla iyice yıkayın.

 

YORUMLAR 2
  • melek 5 yıl önce Şikayet Et
    Benim saçlarım da çok kuru ya tararken falan çıt çıt kopuyor sürekli maskeler aldım evde karışımlar yaptım olmadı şimdi patentli keratin ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum saçlarımı yumuşacık yapıyor önce likit keratin yüklüyorum sonra yağı kullanıyorum yumuşacık ve güçlü saçlarım var artık kopma falan da olmuyor.
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    Saçlar için en iyi sarımsaktır.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR