Oksijenli su ile saç rengi açma

Doğal yollarla saç açmak isteyenlerin başvurduğu yöntemlerden birisi de oksijenli su ile saç açma yöntemidir.

ABONE OL
GİRİŞ 01.03.2017 13:44 GÜNCELLEME 01.03.2017 13:44 Bakım
Oksijenli su ile saç rengi açma
Oksijenli su ile saç rengi açma

Oksijenli su hidrojen peroksit olarak bilinir. Bazen saçı yıpratsa da en doğal yöntemlerden biridir. Diğer yöntemlere göre çok daha çabuk sonuç verse de, saç için zararlı olmaması için kullanmadan önce ve sonra mutlaka saç kremi kullanılmalıdır.

OKSİJENLİ SU İLE SAÇ RENGİ AÇARKEN KULLANILMASI GEREKEN TEKNİKLER

Oksijenli su kullanırken bire bir oranla temiz su ile birlikte kullanılır. Böylece saç bakımı ve sağlığınızı da korumuş olursunuz. Oksijenli su ile saç açma yöntemi uygularken sprey şeklinde saçınıza sürebileceğiniz bir şişe bulup öyle sürmelisiniz.  Daha sonra bu sprey ile saçlarınıza karışımı sıkarak, fön makinesi veya saç kurutma makinesi ile saçınızın ısı almasını sağlayın. Ya da güneşe çıkarak bekleyin. En az 2 saat bu şekilde kalan saçlarınızı daha sonra şampuanla yıkayarak durulayın. Saçlar kuru ise işlem sonunda krem kullanılmalıdır. İstenilen tonu bulana kadar 2-3 günde bir uygulayabilirsiniz. Çok koyu renklerde şüphesiz ki dalgalı bir görünüm oluşturur dolayısıyla oksijenli su kumral ve sarışınlar da daha başarılı sonuç verir.

OKSİJENLİ SU İLE SAÇ RENGİ AÇARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Oksijenli su ile saç açma işlemi yapmadan önce saçlarınız ne kadar koyu ise o açıklığı o kadar belli olacaktır. Bunu bilmeniz gerekir. Saçlarınızın hasar görmemesi için iyice nemlendirmek şarttır. Saç rengi açma işlemi sırasında etrafa sıçratmamaya çalışın, iz kalabilir. Eğer cildinize dökülürse hemen bol suyla yıkayın. Saçların uç kısımlarına yaptırılan boyaları açmak için oksijenli su ile saç açma yöntemi kullanılmaz.

YORUMLAR 1
  • sweetdreams 3 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel oldu teşekkürler.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR