İnce telli saçlar nasıl gürleşir?

Saçlarınızın daha gür ve sağlıklı görünmesini istiyorsanız evde kolayca uygulayabileceğini bu bitkisel çözümlerle ince telli saçlarınızla "artık" gurur duyacaksınız!

ABONE OL
GİRİŞ 21.03.2017 12:04 GÜNCELLEME 21.03.2017 12:04 Bakım
İnce telli saçlar nasıl gürleşir?
İnce telli saçlar nasıl gürleşir?

Yüzümüze ya da vücudumuza gösterdiğimiz ilginin büyüğünü saç da hak ediyor. Peki, özellikle ince telli saçların en büyük yaşadığı sorunlardan biri; hacmini kaybetmiş saçları nasıl daha canlı ve gür gösterebiliriz? 

İşte evinizde kolayca yapabileceğiniz bitkisel çözüm yolları... 

ELMA SİRKESİ

Sirke, özellikle yağlı saçlardaki saç dökülmesiyle başa çıkan harika bir yardımcıdır . Aynı zamanda saç köklerindeki kan dolaşımının daha iyi olması için uyarıcı olur. Uygulanışı: Suda çözünmüş olan sirkeyi, kafa dersine masaj ile uygulayın ve 10 dakika sonra ılık suyla durulayın.

HAVUÇ VE HİNDİSTAN CEVİZİ SÜTÜ

Havuç suyu ve hindistan cevizi sütünü karıştırın ve saçınıza uygulayın.Saçınızın sağlıklı ve güçlü kalmasına yardımcı olacaktır.

PANCAR

Yaklaşık 10 dakika boyunca bir çift pancar kökünü kaynatın. Suyu soğutun ve kafa derinize uygulayın. Haftada 2 ya da 3 kez saçınızı pancarla durulayın.

SOĞAN, SARIMSAK VE LİMON

Taze sıkılmış soğan ya da sarımsak suyunu kafa derinize uygulayın. 20 dakika sonra kokusunu geçirmek için limon suyu ile iyice durulayın.

 

YORUMLAR 4
  • serpil 3 yıl önce Şikayet Et
    ince telli saç kalınlaşmaz boşa bunu beklemeyin çünkü ben çok araştırtım ancak sağlıklı hale gelirse kırılma kopma ve dökülme olmaz bunun için Zigavus papatya özlü şampuan kullanıyorum ben memnunum tavsiye ederim
    Cevapla
  • meltem 3 yıl önce Şikayet Et
    zigavus black sarımsak ve karbon özlü şampuan öneririm saç diplerini ve saçı besleyerek sağlıklı hale gelmesini sağlıyor ben çok memnun kaldım tavsiye ederim
    Cevapla
  • merve 4 yıl önce Şikayet Et
    saçları ince ve yıpranık olan arkadaşlara saç çıkarıcı titanyumlu seti öneririm ben kullanmıştım ve çok memnun klamıştım :)
    Cevapla
  • cemile 4 yıl önce Şikayet Et
    benim saçlarım ince telliydi ve aşırı dökülürdü ben saç çıkarıcı titanyumlu seti kullamaya başladım arkadşlar ve kısa sürede saçlarımın dökülmesi durdu memnun kaldım öneriyorum arkadaşlar
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR