Çocuk parkında 'salıncak' kavgası kanlı bitti

Balıkesir Bandırma'da çocuk parkında iki aile arasında yaşanan tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü.

ABONE OL
GİRİŞ 28.12.2022 16:46 GÜNCELLEME 28.12.2022 17:09 ÜLKE'DE BUGÜN
Çocuk parkında 'salıncak' kavgası kanlı bitti
Çocuk parkında 'salıncak' kavgası kanlı bitti

Edinilen bilgiye göre, Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan parkta çocuklarını salıncakta sallayan bir aile ile parktaki diğer aile arasında çocuğun salıncaktan düşmesi sonucu dişinin kırılması nedeniyle tartışma çıktı. Çocuğun salıncaktan düşmesine sebep olduğu iddia edilen kadının, ağabeyini arayarak olayı anlatması üzerine parka gelen ağabeyi, diğer aile ile tartışmaya başladı. Olayın büyümesi üzerine öfkeli ağabey, cebinden çıkardığı ekmek bıçağı ile Ü.D.’yi (38) sağ yanağından ve sağ kulağından bıçaklayarak yaraladı. Olay yerine gelen polis ekipleri saldırganı gözaltına aldı.

Yaralanan Ü.D., 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    kadın demek kendi çocuğunu sallarken onun yanında sallanan başka çocuğuda salllamış,iyi niyetle yapmış belli,ama çocuk kazayla düşünce dişi kırılmış,öteki ailenin anlayışlı davranması lazımdı,zaten küçük çocukların o yaşlarda süt dişleri olur,kırılması pek sorun değildi ,1-2 sene düşüp yenileri çıkacaktı,hiç yoktan birbirlerine girmişler,cahillik.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR