13 yaşındaki kız çocukları, 2 kişiyi bıçakla gasbetti

Balıkesir Bandırma'da, suça sürüklenen 13 yaşındaki İ.G. ile M.Y. isimli kız çocukları, cadde üzerinde 2 farklı kişiyi bıçak zoruyla gasbetti.

ABONE OL
GİRİŞ 09.11.2023 09:59 GÜNCELLEME 09.11.2023 09:59 ÜLKE'DE BUGÜN
13 yaşındaki kız çocukları, 2 kişiyi bıçakla gasbetti
13 yaşındaki kız çocukları, 2 kişiyi bıçakla gasbetti

Olay, saat 13.00 sıralarında Paşakonak Mahallesi Hamit Kaplan Caddesi üzerinde meydana geldi.  İ.G. ile M.Y., iddiaya göre, cadde üzerinde yürümekte olan 2 farklı kişiyi bıçak çekerek gasbetti. İhbar üzerine şüphelileri yakalamak için harekete geçen Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, mağdurların birinden telefon ile kulaklık, diğerinden ise cüzdan ve bir paket sigara gasbeden 2 çocuğu Bandırma Sahili mevkisinde yakalayıp, polis merkezine götürdü. Suça sürüklenen İ.G. ile M.Y., polis merkezindeki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece 'nitelikli yağma' suçundan ıslah evine gönderildi.

KAYNAK : DHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Ali 6 ay önce Şikayet Et
    Hakaik-ı İmaniye ve Terbiye-i İslamiye olmadığı müddetçe maalesef gençleri serserilikden kurtaramaz zayıfların güçsüzlerin can ve mal güvenliğini sağlayamayız.
    Cevapla
  • KütahyAli 6 ay önce Şikayet Et
    Ülkede basit suçlar ceza çekmeye devam ediyor nedense. Eee bir zamanlar baklava çalan cezaevine atıldı haberleri yapılıyordu bankalar hortumlanırken. Tarih tekerrürden ibarettir...
    Cevapla
  • Mahmut Çetin 5 ay önce Şikayet Et
    Bandırmada yaşıyorum ve o kızları az çok biliyorum. Her ikisinin de çok fazla suç dosyası var. Hangi basit suç merak ettim. Banka hortumlama haricindeki suçlar cezasız mı kalacak senin mantığınla.
    Cevapla
  • Mustakil 6 ay önce Şikayet Et
    Gasp ne zaman basit suc oldu?hirsizlar gozaltina bile alinmiyor.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR