Emekli öğretmenin cesedi bulunmuştu: Şüpheli ölümde 3 kişi tutuklu
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde emekli öğretmen Ahmet Baysal'ın (66) ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan üç kişi tutuklandı.
ABONE OL
GİRİŞ 17.03.2026 13:43
GÜNCELLEME 17.03.2026 13:45
3.SAYFA
Bandırma ilçesinde ykayıp olarak aranan emekli öğretmen Ahmet Baysal'ın cansız bedeni Sahil Yenice köyü yakınlarında deniz kıyısında hareketsiz halde bulunmuştu.
-
Baysal'ın ölümüne ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında 3 şüpheli gözaltına alındı.
-
Gözaltına alınan; Mehmet D. (37), Semit T. (40) ve Semih K.'nin(40) ifadelerinde olay günü bölgede bulunduklarını kabul ettikleri öğrenildi.
-
Şüphelilerin verdikleri ifadelerin birbirleriyle çeliştiği belirtildi.
ÜÇ ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen üç şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ahmet Baysal’ın ölümüyle ilgili soruşturmanın ise çok yönlü olarak sürdüğü ve olayın tüm detaylarının aydınlatılması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
