Belgrad'da rehin alma olayı kansız bitti
Sırbistan'ın başkenti Belgrad'ın alt kademe belediyelerinden Çukarica'da polis merkezini basan ve içerdeki çalışanları rehin alan silahlı kişi, ikna edilmesi sonucu eyleminden vazgeçti.
GİRİŞ 30.01.2012 19:28
GÜNCELLEME 30.01.2012 19:28
Balkanlar
Çukarica'daki polis merkezine elindeki bomba ve silahla giren 50 yaşındaki Blazimir Trifunoviç, içerdeki polis müfettişlerini rehin aldı. Olay üzerine, bölgeye özel polis birlikleri sevk edildi. Eylemcinin, polis merkezinde havaya ateş açtığı, olayda kimsenin yaralanmadığı bildirildi. Yaklaşık 2 saat süren yoğun ikna çabalarının ardından eylemci, elindeki silah ve bombaları yere bırakarak, polise teslim oldu.
Eylemciyi ikna eden polis ekibinin sorumlusu Tatjana Kljun, Trifunoviç'in polisin çalışmalarından memnun olmadığı gerekçesiyle böyle bir eyleme başvurduğunu, ancak ikna edildikten sonra silahını ve elindeki bombaları bırakarak polise teslim olduğunu kaydetti.
KAYNAK : AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL