Basketbolcunun ayağı böyle kırıldı / VİDEO

Basketbol tarihinin belki de en kötü sakatlığı dün gece oynanan Duke - Louisville karşılaşmasında yaşandı. Louisville takımının sporcusu Kevin Ware'nin bacağı kırıldı

ABONE OL
GİRİŞ 01.04.2013 11:05 GÜNCELLEME 01.04.2013 11:38 Basketbol
Basketbolcunun ayağı böyle kırıldı / VİDEO
Basketbolcunun ayağı böyle kırıldı / VİDEO

Amerika NCAA College Basketbol liginde şok. Duke-Louisville maçında   Louisville forması giyen Kevin Ware, Duke atağındaki 3 sayılık şuta blok yapmak isterken sağ ayağının üzerine ters basarak yere düştü. Genç oyuncunun ayağı dizinin altından kırıldığını görenler şoka girdi. Olayın şokunu yaşayan her iki takımın oyuncuları da bir anda yere çökerek ağlamaya başladılar.

İŞTE ŞOK VİDEO

YORUMLAR 3
  • Ömer Köse 11 yıl önce Şikayet Et
    ''Hakikat''. Ne yorum yapmışsın öyle be abi sanki bacağın içindeki sinirler sendin de bu kadar emin konuşuyorsun :)
    Cevapla
  • Hakikat 11 yıl önce Şikayet Et
    Aynen Benimde Yüreğim Burkuldu. Blok vurmaya şartlanmış yere inerken ise zihnin hareketleri yönetmekden sorumlu bölgesi anlık bir işlem hatası yapmış. Yere inerken bacakdan beyne gitmesi gereken anlık sinyaller bir şekilde aksamış toparlamak için de zaman kalmadığı için hareket hafızası otomatik olarak kitlenerek görevi refleksif hafızaya(omirilik) devretmiş o da yapısı gereği ilkel olduğundan ve tekrar ile öğrendiği için duruma göre kendinde yüklü olan hareket senaryoları içinden en uygununu seçer. Denge ile ilgili gerekli hareket programları daha önceden bilinçdışı hafızaya yüklenmediği için kendindeki daha ilkel olanı bacak kasılması ve yere inmeye hazırlanma komutlarını kaslara gönderip işini bitirdiğini kabul etmiş. Raslantısal talihsizlik, oyuncu ayağının tabanına değil de ayak kenarının üstüne düşmüş.
    Cevapla
  • hakan hakan 11 yıl önce Şikayet Et
    off :(. içim kıyıldı ya bu ne
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR