Ertuğrul Erdoğan: Zafer kelimesi biraz abartılı

Galatasaray Doğa Sigorta Başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, Fenerbahçe Beko derbisinde alınan 80-75'lık galibiyetin ardından açıklamalar yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.02.2020 23:20 GÜNCELLEME 26.02.2020 23:20 Basketbol
Ertuğrul Erdoğan: Zafer kelimesi biraz abartılı
Ertuğrul Erdoğan: Zafer kelimesi biraz abartılı

Erdoğan maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, ”Zafer kelimesi biraz abartılı. Günün sonunda bu bir basketbol karşılaşması ve rakibimiz gerçekten çok kaliteli bir kadroya ve bir koça sahip. Belki de Avrupa’nın en iyi, dünyanın sayılı koçlarından bir tanesi." ifadesini kullandı.

 

Tecrübeli başantrenör oyuncularını galibiyetten ötürü tebrik ederek, "Bugün burada bu mücadeleyi veren her oyuncumu tebrik ediyorum. Maçı hiç bırakmadılar. Geriye düştüğümüz oldu, öne geçtiğimiz oldu ama hiç geri adım atmadılar. Bence çok akıllı oynadık. Umarım bu aklımızı diğer maçlara da yansıtırız çünkü lig devam ediyor. Çok uzun bir maraton. Bizim için yukarıya tutunmak adına çok önemli bir galibiyetti. Ayrıca camiamıza hayırlı olsun. Sanıyorum ilk kez bu salonda kazanıyoruz. Önemli bir galibiyet. Başkana ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR