Fenerbahçe Beko’da yeni sarsıntı! Obradoviç FIBA'ya şikayet etti

Fenerbahçe'deki mali krizin boyutu giderek derinleşiyor. Sarı-Lacivertlilerde sadece yabancı oyuncuların değil koç Obradoviç'in de alacakları nedeniyle kulüp yönetimini FIBA'ya şikayet ettiği ortaya çıktı. Sırp hoca ie yeni sözleşme de böylece zora girdi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.06.2020 23:42 GÜNCELLEME 01.06.2020 23:43 Basketbol
Fenerbahçe Beko’da yeni sarsıntı! Obradoviç FIBA'ya şikayet etti
Fenerbahçe Beko’da yeni sarsıntı! Obradoviç FIBA'ya şikayet etti

Koronavirüs (Kovid-19) salgını tüm spor dallarını olduğu gibi basketbolu da derinden etkilemeye devam ediyor. Son yıllarda bu branşa yaptığı büyük yatırımlarla hem Türkiye’de hem de THY Euroleague’de başarıdan başarıya koşan Fenerbahçe Beko da son süreçte büyük bir mali krizin içine düştü.

 

 

ASIL DARBE UMULMADIK YERDEN

Türkiye liginin yanı sıra THY Avrupa Ligi’nin de ertelenmesiyle büyük gelir kaybı yaşayan Sarı-Lacivertli ekipte gelir muslukları iyice kısılınca ödeme güçlüğü baş gösterdi.

 

 

Dev bütçelerle kadrosunda tuttuğu oyuncularının alacaklarını ödemekte zorluk çeken Sarı-Lacivertli kulüpte, yabancı yıldızların kulübü FIBA’ya şikayet etmeleriyle kara tablo su yüzüne çıkmış oldu. Ancak Fenerbahçe Beko’daki “şikayet” krizinin oyuncularla sınırlı olmadığı öğrenildi.

FIBA’YA YAZILI BAŞVURU YAPTI

Fenerbahçe’nin son yıllardaki başarısının mimarı olarak gösterilen baş antrenör Zeljko Obradovic’in de alacaklarının zamanında ödenmediği gerekçesiyle FIBA’ya şikayet dilekçesi sunduğu ortaya çıktı. Oyuncularla yaşadığı sıkıntılar nedeniyle halihazırda zor günler geçiren Fenerbahçe yönetiminin Obra’nın şikayetini şaşkınlıkla karşıladığı ve bu duruma bir hayli içerledikleri belirtildi.

ALTERNATİF İSİMLER KONUŞULUYOR

Gelen bilgilere göre yönetim derhal harekete geçerek Obra’nın alacaklarını bir kalemde ödedi. Ancak bu beklenmedik hamle, tecrübeli çalıştırıcıyla sürdürülen yeni sözleşme görüşmelerini de etkilemiş görünüyor. Ali Koç başkanlığındaki yönetim kurulu, Obradovic ile yola devam etmeme konusunu gündeme alırken Sırp hocaya atlternatif isimler de konuşulmaya başlandı.

KAYNAK : dirilispostasi.com, suat vilgen
YORUMLAR 2
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu sezon zaten kötü gidişatın sebebi kendisiydi...Ekpe Udohun satılması takım ayarlarını bozdu...Gelenler de formsuz olunca...Gitmek istiyorumun sessiz ifadesi oldu bu şikayet bence..
    Cevapla
  • yaz oğlum 3 yıl önce Şikayet Et
    yunan yolu gözüktü
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR