Anadolu Efes'e tebrik mesajı yağdı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, THY EuroLeague şampiyonu olan Anadolu Efes'i tebrik etti.

ABONE OL
GİRİŞ 31.05.2021 00:47 GÜNCELLEME 31.05.2021 01:13 Basketbol
Anadolu Efes'e tebrik mesajı yağdı!
Anadolu Efes'e tebrik mesajı yağdı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde İspanya temsilcisi Barcelona'yı 86-81 mağlup ederek şampiyon olan Anadolu Efes'i tebrik etti.

Erdoğan, şampiyonluğa ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında, "Turkish Airlines EuroLeague finalinde Avrupa Şampiyonu olan Anadolu Efes'i canı gönülden tebrik ediyorum. Göğsümüzü kabartan bu büyük başarıda emeği geçen herkese şahsım ve milletim adına şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Bakan Kasapoğlu, Anadolu Efes'i tebrik etti

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, THY Avrupa Ligi'nde 2020-2021 sezonunun şampiyonu olan Anadolu Efes Basketbol Takımı için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Kasapoğlu, İspanya temsilcisi Barcelona'yı 86-81 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Anadolu Efes için yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"THY Avrupa Ligi 2020-2021 sezonunu şampiyon olarak tamamlama başarısı gösteren Anadolu Efes Basketbol Takımı'nı tebrik ederim. Ülkemizin, kulüpler bazında kazandığı en büyük zafer olan THY Avrupa Ligi şampiyonluk kupasını, Fenerbahçe'nin ardından ikinci kez ülkemize getiren Anadolu Efes'e ülkem ve milletim adına teşekkür ediyorum. Türk basketbolunun gelişimine her zaman destek olan, başta Anadolu Grubu adına Tuncay Özilhan olmak üzere, bu zaferin mimarı Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman'a, parkede mücadeleden vazgeçmeyen sporcu kardeşlerime, istatistikçisinden malzemecisine kadar Anadolu Efes Spor Kulübü'nün bütün ekibine şükranlarımı sunuyorum."

Kalın: Bize çok güzel bir mutluluk yaşattınız

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, THY Avrupa Ligi'nde şampiyon olan Anadolu Efes'i tebrik etti.

Kalın, tebrik mesajında, "Euroleague Şampiyonu olan Anadolu Efes'i cân-ı gönülden tebrik ediyorum. Bize çok güzel bir mutluluk yaşattınız. Başarılarınızın devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Spor federasyonları ve kulüpler,  Anadolu Efes'i kutladı

 Spor federasyonları ve kulüpler, THY Avrupa Ligi 2020-2021 sezonunda şampiyonluğa ulaşan Anadolu Efes Basketbol Takımı için kutlama mesajı yayımladı.

Türkiye Futbol Federasyonu ile Türkiye Basketbol Federasyonunun yanı sıra Galatasaray ve Beşiktaş'ın da aralarında yer aldığı kulüpler, internet sitelerinde yer verdikleri mesajla Anadolu Efes'i tebrik etti.

YORUMLAR 1
  • ibrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    bende tebrik ediyorum gerçekten çok sevindim ama şu gerçeğide gördüm ki fener aynı başarıyı üstelik ilk kez elde ettiğinde değil tebrik etmek küçümseyenler tebrik sırasına girmiş komiksiniz
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR