Terim'den Cicaldau ve Nelsson kararı

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, yarınki Giresunspor karşılaşmasında yeni transferler Cicaldau ve Nelsson'u 11'e dahil etmek dışında değişiklik yapmayı düşünmüyor.

ABONE OL
GİRİŞ 15.08.2021 11:37 GÜNCELLEME 15.08.2021 11:37 Basketbol
Terim'den Cicaldau ve Nelsson kararı
Terim'den Cicaldau ve Nelsson kararı

Rotayı Süper Lig'e çeviren Galatasaray'ın ilk haftadaki rakibi Giresunspor. Ligin yeni temsilcisi ile deplasmanda oynayacak olan Sarı-Kırmızılı ekipte, ciddi bir rotasyon yapılması beklenmiyor.

Karadeniz temsilcisine karşı, yeni transferler Cicaldau ve Nelsson'u ilk 11'de oynatmayı düşünen teknik direktör Fatih Terim, kalede de kırmızı kart cezası biten Muslera'ya formayı verecek. İleri uçta Diagne, sağ kanatta da Feghouli'den memnun kalan tecrübeli çalıştırıcı, Kerem'i solda, Taylan, Berkan, Cicaldau üçlüsünü de merkezde değerlendirecek.

Rumen yıldız joker olacak

Beklerde yine Boey ve Aanholt, savunma göbeğinde ise Nelsson ve Marcao ikilisi şans bulacak. Terim'in, Kerem'i yine merkezde kullanıp, Rumen Cicaldau'yu sol çizgiye çekme ihtimalinin olduğu da gelen haberler arasında. Fatih hocanın, Kerem, Feghouli ve Cicaldau üçlüsünden sürekli yer değiştirmelerini isteyeceği belirtiliyor.

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Adalet 2 yıl önce Şikayet Et
    Hangi sistemden bahsediyorsunuz Fatih terim hangi maçı okudu sadece 11 çıkarsın salın çayıra oynasınlar gayıra gayıra gs taraftarlarıda yırtınsın
    Cevapla
  • Net 2 yıl önce Şikayet Et
    Taylanı gönderin istemiyoruz Ltgblileri istemiyoruz
    Cevapla
  • gül baba 2 yıl önce Şikayet Et
    luyindama ile başlamalı maça,ikinci yarı maçın gidişatına göre nelsonu oyuna almalı ,sol açıkta babel,barış alper,emre kılınç gibi iyi oyuncularımız varken ilk 11 de ardayla başlamak yanlış.
    Cevapla
  • Yusufelili 2 yıl önce Şikayet Et
    Luyindama varken nelsonu oynatmak saçma
    Cevapla
  • Tugay 2 yıl önce Şikayet Et
    Luyindamanin yaptığı hataları görmüyor musun. Nelson hazır zaten geçen sezondan beri elli maça çıkmış
    Cevapla
  • Al lyundamayı 2 yıl önce Şikayet Et
    Kuruluk falan varsa bahçende güzel beşon olur
    Cevapla
  • Refik 2 yıl önce Şikayet Et
    Luyindama Marcao ikisini de oynatmamak lazım çok formsuzlar ne yazık ki alt yapıdan çocuklar oynasa da onlar bu hataları yapsa çocukları delik deşik linç ederdi millet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR