Panathinaikos-Fenerbahçe Beko! Fenerbahçe final için parkede

Temsilcimiz Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi 4'lü Final'in ilk ayağında Ergin Ataman'ın takımı Panathinaikos ile karşılaşıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 24.05.2024 10:53 GÜNCELLEME 24.05.2024 11:39 Basketbol
Panathinaikos-Fenerbahçe Beko! Fenerbahçe final için parkede
Panathinaikos-Fenerbahçe Beko! Fenerbahçe final için parkede

THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali bugün Berlin'de başlıyor. Temsilcimiz Fenerbahçe Beko, ilk maçında Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos ile karşılaşacak.

Saat 19.00'da başlayacak mücadele, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Günün diğer yarı finalinde Real Madrid ile Olympiakos saat 22.00'de oynayacak. İki maçta sahadan galip ayrılan taraflar pazar günü 21.00'de şampiyonluk için kozlarını paylaşacak. Üçüncülük müsabakası ise yine aynı gün saat 18.00'de yapılacak.

Daha önce 2017'de bu organizasyonda mutlu sona ulaşan sarı-lacivertli temsilcimiz, Panathinaikos engelini geçip, tarihinde ikinci kez bu kupayı müzesine götürmek için parkeye çıkmayı hedefliyor.

Fenerbahçe Beko aynı zamanda Türk basketboluna Avrupa'daki 16. kupasını kazandırmaya çalışacak.

Fenerbahçe Beko, Dörtlü Final'deki rakibi Panathinaikos'la bu organizasyondaki 37. maçını oynayacak. Yunanistan temsilcisiyle bugüne dek karşı karşıya geldiği 36 maçta 17 kez kazanan sarı-lacivertliler, 19 maçtan ise yenilgiyle ayrıldı.

Fenerbahçe Beko, bu sezon rakibiyle oynadığı müsabakaları iç sahada 83-69 kazanırken, deplasmanda ise 74-63 kaybetti. İki takım ilk kez Dörtlü Final'de karşı karşıya gelecek.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 27 TÜMÜ
  • Deli kadir 3 hafta önce Şikayet Et
    Yurt dışında futbolda Gs ne ise basketbolda da Fb odur. Yani ikisi de başarılı ülkemizi iyi temsil ediyorlar taraftarlık Edirneye kadar olur oradan sonra birlik beraberlik olması lazım. Koyu gsli ve fb maçından sonra 2 gün kendine gelememiş birisi olarak bu maçta fbyi tutuyorum çünkü burada fb gs bjk yok Türk takımı karşısında da yunan var bilmem anlatabildim mi
    Cevapla
  • Kartal 3 hafta önce Şikayet Et
    Ya anlamıyorum dinimiz dilimiz soyumuz sopumuz herşeyimiz bir aynı sadece tuttuğumuz takımlar farklı o da teferruat bu ne kin kardeşim. Beşiktaşlıyım bu maçta fbliyim bu kadar basit
    Cevapla
  • Karadayı 3 hafta önce Şikayet Et
    Bir gs li olarak herkese tavsiyemdir fb nin basketbol maçı boyunca birkaç saat için Ali Koç ve mert Hakan in yaptıklarını unutun kalp ve beyin olarak fb yi destekleyin çünkü bu milli bir mesele daha sonra normale dönersiniz. Ben öyle yapıyorum işe yarıyor
    Cevapla
  • Yılmaz 3 hafta önce Şikayet Et
    Spor dediğin insanları birleştirmek için var ama bizde ayrılık sebebi oluyor. Maalesef. İnş bir gün bu da olur. İnş bir gün gelir gs fb yi fb gs yi alkışlar. Bu bir oyun eğlence sadece. Zaten dört bir tarafımız düşman dolu başka düşmana gerek yok. Adamlar hala İstanbul da egede hak iddia ediyor ne çabuk unuttunuz bunların geçmişte yaptıklarını. Bir GSli olarak söylüyorum
    Cevapla
  • Sarı Lacivert 3 hafta önce Şikayet Et
    Bukalemunlar gelmiş.Fransız,yunan,ermeni her milletten oluyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR